marketiva - agea, co w regulaminie

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
bbbb
Uczestnik
Uczestnik

marketiva - agea, co w regulaminie

Nieprzeczytany post autor: bbbb »

witam
chce sie zapytac, czytał ktos ich regulamin, nie wszystko rozumiem po ang. translator przetłumaczył nie do konca zrozumiale, było coś o abonamencie, chciałabym wykorzystać te darmowe 5 $, i nie mieć problemów, z góry dzięki.
a i czy są problemy z zamknięciem konta?

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Nie ma problemu z zamknięciem konta. Można je po prostu olać i sami w końcu je zamkną. Co do tych darmowych 5 USD... Nie wiem czy coś się zmieniło ale parę lat temu nie było żadnych haczyków i można było sobie tym normalnie grać, a po wyrobieniu jakiegoś obrotu wycofać (chociaż wypłata bodajżę kosztowała wtedy 15 USD).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
mysje_hood
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mysje_hood »

Hmm ja tam mialem kiedys konto gralem tymi 5 usd. O zadnym abonamencie nic nie wiem :-) za co niby mieliby to pobierac? Chyba ze za jakies dodatkowe uslugi :-)
Obrazek

Awatar użytkownika
KGB
Bywalec
Bywalec

Re: marketiva - agea, co w regulaminie

Nieprzeczytany post autor: KGB »

Grałem kiedyś na marketivie możesz grać za te 5$ bez obaw tylko żeby zrobić wypłatę z tego co ugrałeś będziesz musiał przesłać skan dowodu osobistego konto zamykają automatycznie jeżeli nie będziesz z niego korzystał powyżej pół roku

ODPOWIEDZ