DayTrading: Środa 14.11.2012
Re: DayTrading: Środa 14.11.2012
Karamba. Mimo, że mam na drugię imię Edward, to z Edkiem nie umiem się dziś dogadać 

- richard.cali
- Pasjonat
2h pokazuje korekte ale czy wybroni 1.2737 do 15stej, no chyba...male to srajdojadki...i UP 1.2788menago pisze:JESTEM ZA,KAZDE WYBICIE Z FLAGI ma swoja korekterichard.cali pisze:1.2740 i mała korekta...ale nie euforia spadków no i 1.2788, to tylko korekta?? moge się mylić, to leży w mojej naturzeNowy123 pisze:podbitka i zaraz w dol edek bedzie ciagniety przez SP500 standardowo RISK OFF
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

Portugalia - rekordowe bezrobocie - strajk generalny
IAR - Biznes
14 Lis 2012, 14:51
14.11.2012 (IAR) - Bezrobocie w Portugalii bije kolejne rekordy. Stałej pracy nie ma już blisko 16 proc. obywateli tego południowego kraju.
Z najnowszych danych Narodowego Instytutu Statystyki wynika, że bezrobocie osiągnęło w trzecim kwartale roku nienotowany wcześniej poziom 15,8 proc. Oznacza to, że już ponad 870 tysięcy Portugalczyków nie ma pracy. Bezrobocie pod koniec września było aż o 3,4 punktu proc. wyższe, niż w tym samym okresie zeszłego roku. Jeszcze 4 lata temu bezrobocie w Portugalii wynosiło zalededwie 7,3 proc.
Właśnie między innymi przeciwko galopującemu bezrobociu protestują dziś Portugalczycy w ramach strajku generalnego. Od rana sparaliżowany jest transport publiczny, odwołano wiele lotów, nie pracuje duża część urzędników i pracowników zakładów komunalnych. W całym kraju organizowane są antyrządowe manifestacje i pikiety.
IAR - Biznes
14.11.2012 (IAR) - Bezrobocie w Portugalii bije kolejne rekordy. Stałej pracy nie ma już blisko 16 proc. obywateli tego południowego kraju.
Z najnowszych danych Narodowego Instytutu Statystyki wynika, że bezrobocie osiągnęło w trzecim kwartale roku nienotowany wcześniej poziom 15,8 proc. Oznacza to, że już ponad 870 tysięcy Portugalczyków nie ma pracy. Bezrobocie pod koniec września było aż o 3,4 punktu proc. wyższe, niż w tym samym okresie zeszłego roku. Jeszcze 4 lata temu bezrobocie w Portugalii wynosiło zalededwie 7,3 proc.
Właśnie między innymi przeciwko galopującemu bezrobociu protestują dziś Portugalczycy w ramach strajku generalnego. Od rana sparaliżowany jest transport publiczny, odwołano wiele lotów, nie pracuje duża część urzędników i pracowników zakładów komunalnych. W całym kraju organizowane są antyrządowe manifestacje i pikiety.
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
zeuss pisze:moim zdaniem żeby zejść do poziomu o którym mówisz najpierw musi zejść poniżej 1,2728, jęśli nie to papa 1,26500Scorpiman pisze:też jestem na S-ke pod m15 ostatnie,marekdt pisze:Jeśli ma zawracać - to teraz jest na to dobry moment. (pisałem wczoraj)
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p527795
z targetem 1.26001.2620
nawet 1.2650 mnie zadowoli
Jakaś konferencja ? Raport? Nie gram pod dane wogóle, ale Bena się boje:D No supermario też mnie kiedyś zdenerwował:)
jezu ludzie nie nadazam blokowac, wezcie sobie idzcie do dzialu dla poczatkujacych i poczytajcie bo sie plakac chce
ide sobie poczytać do dziłay dla początkujących...
Ciekawe ile im tam wypłacają tego bezrobociowego bo u nas to ze 180 ojr pewnie.Nowy123 pisze:Portugalia - rekordowe bezrobocie - strajk generalny
IAR - Biznes
jutro jeszcze jak podadz slabe dane o PKB z UE to juz edzio sie nie wyborni jak i DAX ktory do SP500 pownien byc polke nizej
na wykresie na nastepnym wsparciu