Złoty graal
Re: Złoty graal
Zagrałem S na ejku, wyrzuciło mnie na be.
Kurwa nie mogę grać drobnymi. Choćbym nie wiem jak się starał to w końcu mnie coś trafia i nie jestem w stanie grać za to jebane 0.01 lota i gram full riskiem, a jak gram full riskiem to gram jak skończony idiota. Uświadomiłem sobie przez ostatnie pare tygodni, że jestem w stanie zarabiać, jeżeli tylko będę trzymał się zasad, z którymi radziłem sobie w miarę dobrze. W związku z tym teraz skupię się na zdobyciu chociaż 1k$. W między czasie spróbuję na spokojnie pograć jakimiś drobnymi za full margin i może coś sie uda wykręcić, ale to bardziej mam zamiar traktować jako zabawę, nie coś na czym zarobię. System mi pasuje, takie ładne sygnały są ze 3-4 tygodniowo, takie bez rewelacji to nawet z 10 tygodniowo. Nie mam zamiaru zmieniać, gra na SR + lt + fibo + ogólne zachowanie ceny + wyczucie mi pasuje jak najbardziej.
Udanego weekendu życzę
Pozdrawiam, Midas
Udanego weekendu życzę

Pozdrawiam, Midas
No bo z malej kasy zeby godziwie zarobić musisz wykręcić setki procent zysku. Z duże wystarczy kilka(naście) procent i czlowiek sie cieszy. I to jest ta skala. To drugie jest latwiej zrobic...
Nudny dzisiaj dzień, miałem jeden setup, który jakbym grał to z 1/2 na 15 druga na +8 by się zamknęła, ale nie było mnie w domu.
Do jutra
Do jutra
L Edek 2738
sl 8p
sl 8p
Kurde mogłem ponowić L 2726, bo tam sr i fibo61.8
w sumie to dobrze, że nie ponowiłem, bo dane.
w sumie to dobrze, że nie ponowiłem, bo dane.
Dzisiaj jedno debilne wejście i jedno ładniutke na +30.
Pozdrawiam, Midas
Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dzisiaj bez gry, nie było setupu dla mnie.
Od jutra mam zamiar wrzucać wszystkie wejścia, robić statystykę co tydzień, miesiąc itp. Trzeba to gówno wreszcie uporządkować i zacząć zarabiać. Zrobię za chwilę konto demo z 1000$ (kwota, którą będę miał w ciągu paru-parunastu tygodniu) - żeby nie było, wiem, że to jest nadal śmieszna kwota ale dla 18-latka bez pracy to jest duży hajs
. Risk 2% na trejd, gramy z trendem, zarabiamy 
Ogólnie cel tego jest taki, żeby wszystko ładnie usystematyzować, ułożyć, trzymać się planu a wtedy będzie dobrze, a może komuś czytającemu też się przyda.
Tak więc do jutra,
Pozdrawiam, Midas

Ogólnie cel tego jest taki, żeby wszystko ładnie usystematyzować, ułożyć, trzymać się planu a wtedy będzie dobrze, a może komuś czytającemu też się przyda.
Tak więc do jutra,
Pozdrawiam, Midas
Odpowiednie zarządzanie kapitałem to klucz do sukcesu, osobiście mogłem się o tym
przekonać w moim dzienniku...
powodzenia życzę i wytrwałości, Jesteś coraz lepszy jak Cię obserwuję.
p.s pomocne narzędzie:
http://www.kursforex.pl/ochrona-kapital ... -managemen
przekonać w moim dzienniku...

powodzenia życzę i wytrwałości, Jesteś coraz lepszy jak Cię obserwuję.
p.s pomocne narzędzie:
http://www.kursforex.pl/ochrona-kapital ... -managemen
Niezależnie od tego, czy spędzamy nasze życie śmiejąc się, czy płacząc (smucąc się) - to zawsze jest ten sam czas życia...