Moj system na sprzedaz (kilka tys trx)
Re: Moj system na sprzedaz (kilka tys trx)
Zgadza sie miliona nie zarobilem, a cena to MAX 10 tys. Co tu nie gra bo nie rozumiem? A moze zarobilem 900 tys i jestem gotow sprzedac to za 7 tys.. nadal cos nie gra? Naprawde nie rozumiem po co ktos na sile chce udowadniac ze to nie dziala, skoro dziala!?
Dla wszystkich niedowiarkow, proponuje meski, honorowy zaklad! Zalozmy sie o 500 tys zl, podpiszmy dokument potwierdzajacy zaklad ( o ile to legalne i mozliwe ) i sprawdzmy czy mam racje czy cos krece! To utnie wszelkie spekulacje! Jesli okaze sie ze jestem oszustem slono za to zaplace a ktos niezle zarobi! Ktory chetny? Znajac zycie teraz wszyscy co krytykowali bezpodstawnie schowaja glowe w piasek, obym sie mylil!
pozdrawiam
Dla wszystkich niedowiarkow, proponuje meski, honorowy zaklad! Zalozmy sie o 500 tys zl, podpiszmy dokument potwierdzajacy zaklad ( o ile to legalne i mozliwe ) i sprawdzmy czy mam racje czy cos krece! To utnie wszelkie spekulacje! Jesli okaze sie ze jestem oszustem slono za to zaplace a ktos niezle zarobi! Ktory chetny? Znajac zycie teraz wszyscy co krytykowali bezpodstawnie schowaja glowe w piasek, obym sie mylil!
pozdrawiam
Witaj,
Pytania do Ciebie:
- Jakie pary?
- jaki tf?
- rozumiem, że skoro to system nie ma żadnej uznaniowości co do wejść i wyjść
- jaki stosowany sl/tp
i najważniejsze:
- skąd mam pewność że taki system w ogóle istnieje, ba że zarabia?
Na razie tyle. Proszę o wyczerpująca wypowiedź:)
Pytania do Ciebie:
- Jakie pary?
- jaki tf?
- rozumiem, że skoro to system nie ma żadnej uznaniowości co do wejść i wyjść
- jaki stosowany sl/tp
i najważniejsze:
- skąd mam pewność że taki system w ogóle istnieje, ba że zarabia?
Na razie tyle. Proszę o wyczerpująca wypowiedź:)
- pary rozne poczawszy od EUR/USD konczywszy na EUR/PLN
- tf od 1 h do 1 d
- dokladnie, nie ma zadnej uznaniowosci, system zero-jedynkowy
- sl/tp, przepraszam ale ze wzgledu na specyfike na tym etapie nie zdradze
- mozemy spisac odpowiednia umowe, po spisaniu umowy oczywiscie przedstawie 3letnia historie rach.
pozdr..
- tf od 1 h do 1 d
- dokladnie, nie ma zadnej uznaniowosci, system zero-jedynkowy
- sl/tp, przepraszam ale ze wzgledu na specyfike na tym etapie nie zdradze
- mozemy spisac odpowiednia umowe, po spisaniu umowy oczywiscie przedstawie 3letnia historie rach.
pozdr..
Ok - wszystko jasne - oprócz tej kwestii - dlaczego ze względu na specyfikę nie zdradzi Pan sl-ów i tp. Jest to dość istotny punkt wg którego podejmuję decyzję czy takowy produkt nabyć.filipej pisze: - sl/tp, przepraszam ale ze wzgledu na specyfike na tym etapie nie zdradze
Moze inaczej. Podam jak wyglada srednio 1 stratna trx do 1 zyskownej. Podkreslam ze nie jest to teoria tylko faktycznie zrealizowany scenariusz.
1 stratna trx to ok. 50-75% wartosci 1 trx zyskownej. Juz nie pamietam jak to profesjonalnie przedstawic wskaznikiem. Natomiast na prawie 8 tys trx, bylo ok. 200-300 stratnych.
1 stratna trx to ok. 50-75% wartosci 1 trx zyskownej. Juz nie pamietam jak to profesjonalnie przedstawic wskaznikiem. Natomiast na prawie 8 tys trx, bylo ok. 200-300 stratnych.
- Phoenix_phx
- Gaduła
Jak mozesz to wrzuć screen z końcówki statementu, tam gdzie jest wykres kapitału, moze byc bez wartości.
Chcesz sprzedać system za 10 tys a zakładasz sie o 500 tys jak przegrasz to będziesz 490 tys na minusie 

filipej nie dotarła chyba moja pw do Ciebie a widzę, że w wątku odpowiadasz więc zadam pytania tutaj(tak jak pisałem jestem zainteresowany pod warunkiem, ze strategia spełni moje kryteria)
Mam kilka(na początek) pytań co do tego systemu otóż:
1. czy jest to martyngnał?
2. jaki jest poziom w pipsach sl/tp
3. czy mogę dostać wykres balance oraz statystyki(nie mylić ze statem) z rachunku realnego z okresu np 1 tydzień lutego 2011 i luty 2011 jako całość?
4. z czego wynika tak małe zaangażowanie % per trade?
Pozdrawiam
Mam kilka(na początek) pytań co do tego systemu otóż:
1. czy jest to martyngnał?
2. jaki jest poziom w pipsach sl/tp
3. czy mogę dostać wykres balance oraz statystyki(nie mylić ze statem) z rachunku realnego z okresu np 1 tydzień lutego 2011 i luty 2011 jako całość?
4. z czego wynika tak małe zaangażowanie % per trade?
Pozdrawiam

Maile od wszystkich zainteresowanych jak najbardziej do mnie dotarly na PW. Przepraszam ale bede mogl dopiero w drugiej polowie tygodnia odpowiedziec, bo mam musze na dniach bardziej skupic sie na innych sprawach. Moja propozycja jest caly czas aktualna. Jesli natomiast ktos chcialby sie spotkac osobiscie to zapraszam do Poznania, okolic Torunia, Warszawy.
pozdrawiam
pozdrawiam
nieśmiało się przypominam bo trochę czasu upłynęło...