Faktycznie nie zauwazylem przepraszam, myslislicie ze bedzie sie teraz odbijać jeszcze do gory ? Czy bardziej realna historia z 1.264 ?marekdt pisze:http://www.forexpros.com/economic-calendar/Hodis pisze:Jakie dane polecialy teraz do eurusd ?
German ZEW Economic Sentiment
W sumie poza tym, że całkiem mądre głowy tam siedzą i sobie rozmawiają jak to jest dobrze lub źle - to nie jest to jakieś bardzo ważne. Ale określa sentyment niemieckich inwestorów.
Moim zdaniem.
Indeks został wykorzystany do... realizacji zysków.
DayTrading: Wtorek 13.11.2012
Re: DayTrading: Wtorek 13.11.2012
'Nie myli się ten co nic nie robi'
to i to w zależności od horyzontu czasowegoHodis pisze:Faktycznie nie zauwazylem przepraszam, myslislicie ze bedzie sie teraz odbijać jeszcze do gory ? Czy bardziej realna historia z 1.264 ?marekdt pisze:http://www.forexpros.com/economic-calendar/Hodis pisze:Jakie dane polecialy teraz do eurusd ?
German ZEW Economic Sentiment
W sumie poza tym, że całkiem mądre głowy tam siedzą i sobie rozmawiają jak to jest dobrze lub źle - to nie jest to jakieś bardzo ważne. Ale określa sentyment niemieckich inwestorów.
Moim zdaniem.
Indeks został wykorzystany do... realizacji zysków.
Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 11:23 przez Scorpiman, łącznie zmieniany 1 raz.
okazja zyciaBOCZEK pisze:super! wchodzę!roger_wolff pisze:Radzę S za 100% konta

ja jestem juz za L
na moje jak dadzą grecji kolejną kasę, to edek dół, ta grecja to jak pompowanie dętki z dziurą, pompujesz pompujesz a efekt cały czas taki sami, a nawet gorszy, bo coraz więcej powietrza zmarnowanegomolmomas pisze:o której grecja sprzedaje ???
polbanda, gdzie masz TP dla tej swojej L 1,34 ?
Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 11:27 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Dax się sypnął e Edek twardo 1,275...
Co z EUR/CHF - wracamy do 1,20 ???
Co z EUR/CHF - wracamy do 1,20 ???
EURUSD tp na 1,26385

Ostatnio zmieniony 13 lis 2012, 11:26 przez micjat, łącznie zmieniany 2 razy.
Don't tell me the sky is the limit when there are footprints on the moon!
Risk on ?
Mogłby spaść jeszcze troszkę
, ale ten młotek na m15 nie bardzo jest.
Mogłby spaść jeszcze troszkę

edek za daxem....
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czas na test 1 d 100 EMA
ładnie złapali ludzi na S-ki i poszli do góry na edku