FxPro (ECN) - wątek II
- ForexTig3r
- Maniak
Re: FxPro (ECN) - wątek II
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- bartek1916
- Pasjonat
czesc, czy ktos moze mi powiedziec czy na platformie cTrader jest Ichimoku?
W standardzie nie ma ale są do pobrania dwie wersje stąd:
http://ctdn.com/search?q=ichimoku
http://ctdn.com/search?q=ichimoku
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- bartek1916
- Pasjonat
ok, dzieki
Popsuło się FXPro, nawet przy dużych kontach,
5 centów sobie skubneli ,
nie mówiąc że spread 4 pipsy czyli wyższy 100% niż u niektórych na mikrokontach.
5 centów sobie skubneli ,
nie mówiąc że spread 4 pipsy czyli wyższy 100% niż u niektórych na mikrokontach.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
Na EUR/AUD zgodnie z tabelą spread może się wahać w granicach od 1 do 4 pips.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
Zapraszamy do kontaktu
Wszystko się zgadza.
Swap też w tabeli -1.15 pobrane -1.20
Spread min 4 max do nieskończoności - na wykresie 5
Swap też w tabeli -1.15 pobrane -1.20
Spread min 4 max do nieskończoności - na wykresie 5
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.
Niektórzy brokerzy (również FxPro) wprowadzili do MT4 dynamiczne lewarowanie, dostosowujące się do np. wielkości zlecenia, ilości lotów w zleceniu. Np. Jeśli składam zlecenie kupna 140 lotów EURUSD, to dla 100 lotów obowiązuje dźwignia 1:500 (przypisana do rachunku), dla pozostałych 40 – dźwignia 1:200. Z tego co wiem, zmienny lewar nie działa na rachunku Demo. Czy ktoś wie, jak to działa na rachunku realnym? Czy funkcje dostępne w MQL4, takie jak
AccountFreeMarginCheck(Symbol(), OPMod, iLots),
AccountFreeMargin(),
MarketInfo(Symbol(), MODE_MARGINREQUIRED)
zwracają prawidłowe wartości uwzględniające strukturę lewarowania? Czy jestem zmuszony zwracane wartości weryfikować, uwzględniając tabelę dźwigni z przyporządkowanymi przedziałami otwartych lotów?
AccountFreeMarginCheck(Symbol(), OPMod, iLots),
AccountFreeMargin(),
MarketInfo(Symbol(), MODE_MARGINREQUIRED)
zwracają prawidłowe wartości uwzględniające strukturę lewarowania? Czy jestem zmuszony zwracane wartości weryfikować, uwzględniając tabelę dźwigni z przyporządkowanymi przedziałami otwartych lotów?
Tak długo będę się przełamywać, aż się stanę całością.(Canetti)
Jakiś czas temu FxPro zawiesiło opcję wyrabiania tych kart. Może w przyszłości jeszcze się pojawią. Wiem, że mieli prowadzić rozmowy na ten temat z bankiem.raposo czy fxpro nadal oferuje te karty prepaid do wyplaty z rachunku? jakis czas temu bylo to oferowane chyba przez hellenic, ale teraz nie moge znalezc tego produktu na stronie FxPro.
[/quote]
Czy znacie zatem jeszcze jakiegokolwiek brokera, który oferuje takie karty?
wwolfram pisze:Jakiś czas temu FxPro zawiesiło opcję wyrabiania tych kart. Może w przyszłości jeszcze się pojawią. Wiem, że mieli prowadzić rozmowy na ten temat z bankiem.raposo czy fxpro nadal oferuje te karty prepaid do wyplaty z rachunku? jakis czas temu bylo to oferowane chyba przez hellenic, ale teraz nie moge znalezc tego produktu na stronie FxPro.
Czy znacie zatem jeszcze jakiegokolwiek brokera, który oferuje takie karty?[/quote]
FxPrimus, FxSalt,
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów