Pozdrawiam, Midas
Złoty graal
Re: Złoty graal
Tutaj 2 potencjalne setupy, jeden na S drugi na L. Na S nie zagrałem, bo szczerze mówiąc to myślałem, że polecą do góry dalej, nie było jak dla mnie odpowiedniego zachowania ceny. L nie grałem, bo też myślałem, że cena poleci tym razem mocniej w dół i że przebiją low + dane są i rzuca. Tak czy inaczej jeżeli ktoś wyczuł te setupy to gratulacje, mi się niestety nie udało 
Pozdrawiam, Midas
Pozdrawiam, Midas
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Zamykam dzień na 0, jedno BE wpadło.
Ogólnie dzisiaj na edku mielonka straszliwa, ejka nie grałem, bo myślałem, że polecą do góry, bo w nieźle uklepali i zrobili cienie długie w dół, więc wyglądało na wzrosty i korektę, chociaż do 38.2 wczorajszego spadku.
Były też te 2 setupy na edku wcześniej, no ale dla mnie one były takie nie do końca, więc ich nie grałem.
Kabla można było zagrać na podwójny szczyt, ale znowu, jak dla mnie taki nie do końca ten setup. Po pierwsze strasznie mocną świeczkę zrobili wzrostową, bo drugie nie uklepali zbytnio na h1.
Jutro też jest dzień, ważne, że nie na minus
Pozdrawiam, Midas
Ogólnie dzisiaj na edku mielonka straszliwa, ejka nie grałem, bo myślałem, że polecą do góry, bo w nieźle uklepali i zrobili cienie długie w dół, więc wyglądało na wzrosty i korektę, chociaż do 38.2 wczorajszego spadku.
Były też te 2 setupy na edku wcześniej, no ale dla mnie one były takie nie do końca, więc ich nie grałem.
Kabla można było zagrać na podwójny szczyt, ale znowu, jak dla mnie taki nie do końca ten setup. Po pierwsze strasznie mocną świeczkę zrobili wzrostową, bo drugie nie uklepali zbytnio na h1.
Jutro też jest dzień, ważne, że nie na minus
Pozdrawiam, Midas
-
expedient warzywniaka
kurde ale ejek jest w swietnym ustawieniu... nawet nie spojrzalem, dzieki
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
O nie, ale mi zepsułeś humor... Miałem za krótko pociągniętą tą LT i jej nie zauważyłem, a tak to można było wchodzić buy na podwójne dno na m5..
edit. Dałem buylimit na 101.17 z SL'em na 101 za połowę pozycji z wygaśnieciem do 0;40 czasu platformy, pozdro
edit. Dałem buylimit na 101.17 z SL'em na 101 za połowę pozycji z wygaśnieciem do 0;40 czasu platformy, pozdro
Ehh zabrakło pieprzonego 1 pipsa, po czym poszło prosto do TP...
Ile z tego wziąłeś? Bo Ty miałeś od 101.31?
-
expedient warzywniaka
ja sie raz dwa obróciłem
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/70254
http://forex-nawigator.biz/forum/resources/image/70254
Ja miałem TP 101.63. A co do s'ki to chętnie bym zagrał, ale setup był o 6;30 (naszego czasu) a ja wtedy to niestety śpię