DayTrading: Czwartek 8.11.2012
Re: DayTrading: Czwartek 8.11.2012
widzili jak SP500 to edka ciagna ale jak w dol to edka trzymaja 

- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
pisząc o obrotach masz na myśli volumen na kontrakcie edka ECZ2Nowy123 pisze:zauważyć mozna duze obroty sa na sesji USa na Edku na konsolai wczoraj i dzis

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
tak takniemiaszek pisze:pisząc o obrotach masz na myśli volumen na kontrakcie edka ECZ2Nowy123 pisze:zauważyć mozna duze obroty sa na sesji USa na Edku na konsolai wczoraj i dzis![]()
A nie boicie się że Edek podąży za złotem??? 

"Samobójstwo nie jest kwestią wyboru, następuje, gdy cierpienie przekracza siły do walki z nim"
do Stanleyc600
Szansa jest zawsze - ale proponuję SL postawić i w żadnym razie nie piramidkowac stratnych pozycji.
Fajnie by było jakbyś jeszcze odpowiedział sobie na pytanie dlaczego buy akurat w tym miejscu i w jakiej sytuacji okaże się, że nie miałeś racji
-- Dodano: czw 08-11-2012, 21:22 --
A to moja analiza edka na dziennym. Zniesienie 38,2% + poziom wsparcie 1.2700-1.2750 + dywergencje na h1, h4 na oscylatorze MACD + mała dynamika spadków - jak dla mnie jest szansa na L-ke
Szansa jest zawsze - ale proponuję SL postawić i w żadnym razie nie piramidkowac stratnych pozycji.
Fajnie by było jakbyś jeszcze odpowiedział sobie na pytanie dlaczego buy akurat w tym miejscu i w jakiej sytuacji okaże się, że nie miałeś racji
A to moja analiza edka na dziennym. Zniesienie 38,2% + poziom wsparcie 1.2700-1.2750 + dywergencje na h1, h4 na oscylatorze MACD + mała dynamika spadków - jak dla mnie jest szansa na L-ke
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- EnergyMustFlow
- Stały bywalec
umika3 pisze:A nie boicie się że Edek podąży za złotem???
Witam
Czy możesz rozwinąć temat? Złoto, to ciekawa sprawa. Z perspektywy MN i mojej, skończyła się korekta. Z resztą podobna do tej z 2008
P.S. Ale ja się nie znam
Pozdrawiam
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert
Diuna - Frank Herbert
MJ_@# pisze:do Stanleyc600
czekam na to

sp500

hmm
- niemiaszek
- Przyjaciel Forum
chyba czytasz mi w myślach, bo przed chwilą screena wrzuciłem...umika3 pisze:A nie boicie się że Edek podąży za złotem???
dla porównania

http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p526593
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"
slabe euro to tez drogie ubezpieczenie obligacji wiec nie wiem dlaczego pozwalaja na takie spadki ..
chwila prawdy na u.j i e.j dla mnie dzis rewelacyjnie ida
ale juz stopuje .... bo te poziomy mi czalkooooowicie na dzis odpowiadaja:)
chwila prawdy na u.j i e.j dla mnie dzis rewelacyjnie ida

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

slabe euro dobrze gospodarek UEcrok. pisze:slabe euro to tez drogie ubezpieczenie obligacji wiec nie wiem dlaczego pozwalaja na takie spadki ..
chwila prawdy na u.j i e.j dla mnie dzis rewelacyjnie idaale juz stopuje .... bo te poziomy mi czalkooooowicie na dzis odpowiadaja:)