Droga do zwycięstwa - part 2
Re: Droga do zwycięstwa - part 2
zamknalem go w piwnicy i robi dla mnie za ea 

michosz pisze:à propos Kerimba , on się gdzieś pokazuje teraz , ma ktoś kontakt jakiś z nim ? Wiem, że niedawno był na innym forum, ale zniknął .
dalej jest na tamtym forum, tylko zrobili sobie zamknięte działy, do których wstęp mają tylko zaproszone osoby i tam sie kerimb udziela.
xpep - heaheaheawheh, leże normalnie : )
kupidyn - właśnie czytałem, że jest w tym zamkniętym forum i każdy kto chce mieć do niego dostęp to może napisać i kerimb miał dać odpowiedz. napisałem jakieś 3 tygodnie temu i jak na razie nic .. no trudno .. możliwe, że mnie tam nie chcą.
kupidyn - właśnie czytałem, że jest w tym zamkniętym forum i każdy kto chce mieć do niego dostęp to może napisać i kerimb miał dać odpowiedz. napisałem jakieś 3 tygodnie temu i jak na razie nic .. no trudno .. możliwe, że mnie tam nie chcą.
Z tego co ja wiem, to Kerimb miał problemy techniczne z tamtym forum, wywalało go czy coś takiego i zaprzestał na jakiś czas w ogóle udzielania się, bo nie miał po prostu jak..
A jeżeli poradził sobie z tymi problemami to udziela się w tej zamkniętej grupie, do której dostęp via pw można dostać.
Xpep, podziel się Kerimbem, też mam piwnice, w której trochę miejsca na niego by się znalazło
Pozdrawiam, Midas
A jeżeli poradził sobie z tymi problemami to udziela się w tej zamkniętej grupie, do której dostęp via pw można dostać.
Xpep, podziel się Kerimbem, też mam piwnice, w której trochę miejsca na niego by się znalazło

Pozdrawiam, Midas
Dokładnie tak jak piszesz Midas. Tylko dziwi mnie to , że aż tak długo to trwa .. ale zresztą nawet Kerimb pisał chyba coś, że często jest w trasie , nie ma za bardzo czasu .. no cóż, pożyjemy , zobaczymy : )
- tyler_durden
- Gaduła
Nie jest nawet na tym zamkniętym forum. Chwilowo przestał się udzielać.michosz pisze:xpep - heaheaheawheh, leże normalnie : )
ciągle głupi ...
Chyba już czas... Jesteś w tym Jarek?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
Madins pisze:Chyba już czas... Jesteś w tym Jarek?
a to nie Ty pisałeś o S do 2660 minimum wczoraj? co taka nagła zmiana decyzji ?
Przecież stanęli. Po takim zamknięciu D1 jak wczorajszy powinna być petarda w dół, powinna ale...
Konto średnio terminowe odpaliło BUY w miejscu, jak na obrazku. Najwyżej mnie ściągnie, chociaż na moje, ta sytuacja wygląda jak dołek.
Jesteś w shorcie?
Konto średnio terminowe odpaliło BUY w miejscu, jak na obrazku. Najwyżej mnie ściągnie, chociaż na moje, ta sytuacja wygląda jak dołek.
Jesteś w shorcie?
Każdy głupiec może cieszyć się z wygranej, ale tylko mądry potrafi znieść stratę.
na jakieś +150 zdjąłem teraz zastanawiam się co dalej - pomyślimy o tym jutro.
To że stanęli to fakt, tylko ze oni lubią często na wsparciach i oporach się zatrzymywać
Tak czy siak - wczorajszy tak dynamiczny ruch lekko mnie zdziwił - na moje dobrze poczekać do jutra, a już w ogóle do poniedziałku najlepiej
ciekaw jestem jak to wszystko się pozamyka - mogli by w końcu gdzieś znaleźć dobrą podporę bo na dłuższy rajd bym wszedł 
To że stanęli to fakt, tylko ze oni lubią często na wsparciach i oporach się zatrzymywać