DayTrading: Środa 7.11.2012
Re: DayTrading: Środa 7.11.2012
Dolar się umocnił - ale metale - prawie zero reakcji.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
maniek74 pisze:nie badz taki madry teraz. trzeba bylo pokazac na wykresie swoje wymaginowane kupno na 2790zeuss pisze:pokaż na wykresie proszęKowalenk0 pisze:To mój pierwszy post więc jak coś palnę to z góry przepraszam.
Na M30 rysuje się drugie ramięChociaż mi to co innego przypomina :)Według mnie teraz wzrost w okolice 2815.
Chodziło mi o to, ale uprzedzam, że przypomina to co innego.
Nie mogłem się powstrzymać

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-- Dodano: 07 lis 2012, 14:58 --
[/quote]
chodzilo Ci o rgr,moze i dobrze widzisz wlasnie teraz zmierzamy w tamtym kierunku,opisalem to pare minut temu i jak mamy spadac,to stamtad sie odbijemy,a ta glowa jak wyjdzie ,to bedzie tylko tego dowodem

chodzilo Ci o rgr,moze i dobrze widzisz wlasnie teraz zmierzamy w tamtym kierunku,opisalem to pare minut temu i jak mamy spadac,to stamtad sie odbijemy,a ta glowa jak wyjdzie ,to bedzie tylko tego dowodem
a tak wygląda formacja młota na eurusd, ale wy jej nie zobaczycie niestety
l-ka wzieta,nie czekam na potwierdzenie ide spac na godz, tp 27950 oj glupi ja,albo zmeczony opisalem co bedzie ,a sam postapilem inaczej,ide spac
l-ka wzieta i wycieta
to z poradnika,jak sie nie slucha swojej intuicji
l-ka wzieta i wycieta
to z poradnika,jak sie nie slucha swojej intuicji
- zastapmnie
- Pasjonat
i po twoim młotku
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
38 fibo zaliczone na 12739
nie bylo potwierdzenia,o ktorym pisalem wczesniej,sam zrobilem tak jak zrobilem bo chce mi sie spac i nie chcialo mi sie czekac,do zjazdu na nizszy poziom fibao,ale co tam te 20 pipsow z dzisiejszymi 300zastapmnie pisze:i po twoim młotku
Jak jutro Mario obetnie stopy, to może być niezła jazda;)
Wybory w USA się odbyły, mamy fatalne prognozy dla gospodarki EU, nie ma powodów do wzrostów.
Wybory w USA się odbyły, mamy fatalne prognozy dla gospodarki EU, nie ma powodów do wzrostów.
Ostatnio zmieniony 07 lis 2012, 14:18 przez core, łącznie zmieniany 2 razy.
PLN - konferencja NBP jeszcze przed nami.
Zamknij platformę, idź spać, bo Twoje decyzje przestają być optymalne.
Odpocznij, nabierz sił i zacznij jutro nowy dzień.
zrobisz jak zechcesz ; ) ale ile kaw jeszcze wytrzymasz ? : )
-- Dodano: śr 07-11-2012, 14:18 --Polish zloty steady after central bank delivers a 25bp cut, taking the benchmark rate to 4.5%, in line with market expectations and joins other regional central banks in easing monetary policy. EUR/PLN holds broadly steady following the decision and is currently trading at 4.1139 from around 4.1150 before the decision. All analysts but one polled by Dow Jones Newswires had expected a 25bp cut. One had looked for a 50bp cut. The Polish central bank says it will hold a press conference at 1500 GMT
"Dobra rada"menago pisze:nie bylo potwierdzenia,o ktorym pisalem wczesniej,sam zrobilem tak jak zrobilem bo chce mi sie spac i nie chcialo mi sie czekac,do zjazdu na nizszy poziom fibao,ale co tam te 20 pipsow z dzisiejszymi 300zastapmnie pisze:i po twoim młotku
Zamknij platformę, idź spać, bo Twoje decyzje przestają być optymalne.
Odpocznij, nabierz sił i zacznij jutro nowy dzień.
zrobisz jak zechcesz ; ) ale ile kaw jeszcze wytrzymasz ? : )
Ostatnio zmieniony 07 lis 2012, 14:19 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?