Ciekawe wskaźniki do MT4
Witam
Ostatnio testowalem bardzo ciekawe wskazniki, zassane na forex tsd, autorem jest FerruFx , ktory okazal sie bardzo sympatycznym francuzem, ferrufx@gmail.com mozna z nim pisac po francusku, wlosku i angielsku. Wskazniki sa bardzo dobre, ale jeszcze do dopracowania, pomysl jest odlotowy 14 wskaznikow przez 7 TF wszystko razem daje 100% i teraz w % podaje ile jest up a ile down.
Wrzucam kilka obrazkow i wskazniki, milego testowania. FerruFx dopracowal wskaznik udoskonalil pare szczegolow, ale jest to juz wersja komercyjana, szczegoly w zalaczniku w formacie pdf.
Pozdrawiam dubeltowo Greg
Dodano po 3 minutach:
Tu sa indykatory
Ostatnio testowalem bardzo ciekawe wskazniki, zassane na forex tsd, autorem jest FerruFx , ktory okazal sie bardzo sympatycznym francuzem, ferrufx@gmail.com mozna z nim pisac po francusku, wlosku i angielsku. Wskazniki sa bardzo dobre, ale jeszcze do dopracowania, pomysl jest odlotowy 14 wskaznikow przez 7 TF wszystko razem daje 100% i teraz w % podaje ile jest up a ile down.
Wrzucam kilka obrazkow i wskazniki, milego testowania. FerruFx dopracowal wskaznik udoskonalil pare szczegolow, ale jest to juz wersja komercyjana, szczegoly w zalaczniku w formacie pdf.
Pozdrawiam dubeltowo Greg
Dodano po 3 minutach:
Tu sa indykatory
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bardzo fajne sie wydaje, ale mam z tym problem. Otoz nie liczy mi sily trendu. Od poczatku mialem problemy zeby w ogole ja wyswietlal, sciagnalem sobie template i co prawda ja wyswietla, ale caly czas tak samo... jako 87%/13%
Przez chwile to dzialalo i widzialem jak to sie dosc dynamicznie zmienia... A teraz stoi. Nie wiem czemu. Probowalem chyba z 10 wskaznikow, bo byly rozne wersje, i nic. Zalaczam screena z ewidentnym downtrendem i 87% na up
Wiesz moze co trzeba zrobic Greg?
Przez chwile to dzialalo i widzialem jak to sie dosc dynamicznie zmienia... A teraz stoi. Nie wiem czemu. Probowalem chyba z 10 wskaznikow, bo byly rozne wersje, i nic. Zalaczam screena z ewidentnym downtrendem i 87% na up

Wiesz moze co trzeba zrobic Greg?
Prześlij mi na maila (na prv ci napisze) i wrzucę na serwer odpowiednictrader pisze:Jak ktos lubi testowac wlasna strategie.
Tylko dobrze trzeba przeczytac plik pdf
Zycze milej zabawy
Dodano po 27 minutach:
Uuups ! nawet po spakowaniu pdf ma ponad 300,
i co robic ?

======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..
interesujaca strona ze wskaznikami,nie trzeba pobierac wskaznika zeby zobaczyc jak sie "prezentuje"na platformie http://codebase.mql4.com/
Witam.
Napisałem wskaźnik pokazujący trend dla trzech FT.
Bieżący, wyższy i dwa wyżej.
Natkneło mnie po obejżeniu wskaźników "FerruFx".
Mój pokazuje liniowo.
Trend wyliczany jest na podstawie 13 standartowych wskaźników.
Może komuś się przyda.
Pozdrawiam.
Mariusz
Napisałem wskaźnik pokazujący trend dla trzech FT.
Bieżący, wyższy i dwa wyżej.
Natkneło mnie po obejżeniu wskaźników "FerruFx".
Mój pokazuje liniowo.
Trend wyliczany jest na podstawie 13 standartowych wskaźników.
Może komuś się przyda.
Pozdrawiam.
Mariusz
-
- Uczestnik