Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
...Oczywiście.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
Ja tam żadnych problemów nie miałem dziś. I słupki są praktycznie takie same u armady jak i u admirals pro.
No ale cóż, pewnie brok się na Ciebie uwziął bo nieźle zarabiasz.
Śmieszy mnie takie podejście. Ludzie drwią z ostrzeżeń i wolą ślepo wierzyć brokerowi, chociaż chodzi o ich pieniądze... Chyba to jednak szczera prawda i wcale mie to nie dziwi, że zarabia tylko 5% ludzi.Mpapiez pisze:Ja tam żadnych problemów nie miałem dziś. I słupki są praktycznie takie same u armady jak i u admirals pro.
-
- Bywalec
Ponawiam swoje pytanie, chodzi o prawdziwy trading:
Jak długo można mieć otwartą pozycję "buy" lub "sell" z dodatnim swapem?
Czy Armada Markets wyzeruje dodatni swap jeżeli klient będzie miał otwartą pozycję przez 2 lata lub dłużej i na tym zarobi?
Czy Armada Markets wyzeruje dodatni swap jeżeli klient będzie miał otwartą pozycję przez 2 lata lub dłużej i na tym zarobi?
sp2ews pisze:Śmieszy mnie takie podejście. Ludzie drwią z ostrzeżeń i wolą ślepo wierzyć brokerowi, chociaż chodzi o ich pieniądze... Chyba to jednak szczera prawda i wcale mie to nie dziwi, że zarabia tylko 5% ludzi.Mpapiez pisze:Ja tam żadnych problemów nie miałem dziś. I słupki są praktycznie takie same u armady jak i u admirals pro.
Ile % ludzi zarabia to tego nawet nie wie nikt, bo te statystyki obejmują ludzi którzy raz weszli z ciekawości i wyszli. Krótko mówiąc są przekłamane.
Nie wierze ślepo brokerom - między innymi dlatego podziękowałem admirałom - ale Ty każesz wszystkim stąd spieprzać bo ci się raz platforma zawiesiła. Jak by ci się to zdarzyło 3-4 razy to OK, ale nie po jednym razie.
Tak czy siak - dzięki za ostrzeżenie.
srednio 20-25 procent graczy zarabia reszta traci
Nikomu nie każę spieprzać, ostrzegam tylko. I zawieszała się 3 razy pod rządale Ty każesz wszystkim stąd spieprzać bo ci się raz platforma zawiesiła. Jak by ci się to zdarzyło 3-4 razy to OK, ale nie po jednym razie.

Poza tym, racja, wasza kasa, wasza sprawa.
Swoją drogą dziwię się np. takiemu @zz... Tyle się napisał facet, żeby ludzi uświadomić i dalej jak grochem o ścianę...Że jemu się chce..
pytanko, konto live czy demo ?sp2ews pisze:Nikomu nie każę spieprzać, ostrzegam tylko. I zawieszała się 3 razy pod rządale Ty każesz wszystkim stąd spieprzać bo ci się raz platforma zawiesiła. Jak by ci się to zdarzyło 3-4 razy to OK, ale nie po jednym razie.Dla mnie takie coś już przestaje budzić zaufanie. Wszystko ma chodzic jak w zegareczku. Inaczej nie jest wiarygodne.
Poza tym, racja, wasza kasa, wasza sprawa.
Swoją drogą dziwię się np. takiemu @zz... Tyle się napisał facet, żeby ludzi uświadomić i dalej jak grochem o ścianę...Że jemu się chce..
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Nie ma żadnych limitów w przetrzymywaniu pozycji. Armada Markets nie ingeruje w naliczony swap.Forex Devil pisze:Ponawiam swoje pytanie, chodzi o prawdziwy trading:
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
zakupilem serwer vps pomogl by mi ktos zainstalowac na nim mt4 jak co to moje gg5208805