DayTrading: Piątek 2.11.2012

Dyskusje na temat aktualnej sesji: komentarze, analizy, opinie.

Prognoza EURUSD na dziś

Czas głosowania minął 03 lis 2012, 09:05

Wzrost
26
47%
Bez zmian
5
9%
Spadek
24
44%

Liczba głosów: 55

Awatar użytkownika
wesoly mis
Gaduła
Gaduła

Re: DayTrading: Piątek 2.11.2012

Nieprzeczytany post autor: wesoly mis »

GOLDs na wsparciu jak przejda 1635 +-2% do dołu to szlag trafi ten wykres.
Jest sygnał na L na mikrolota.

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

marekdt pisze:
marekdt pisze:Może być powrót do 1.2877 - 1.2870 ( może się nawet zgra się z USDCAD 0.921)
USDCAD poleciał te kilkanaście pips - o tyle edek stoi w miejscu... jeszcze.

Chyba zbytnio nie ma chętnych na EUR ;)

zmyle pekna zrobili L podciagneli do oporow i laga w dol :)

-- Dodano: pt 02-11-2012, 19:54 --
szybki_lopez_13 pisze:I ja coś dorzucę, dziś ładnie na edziu w jedną tylko stronę pocisnęli choć i na elach dało się zarobić, dla mnie sparwa wyglada tak..na D1 oczywiście układ średnich jest mocno rozjechany na UP, aktualnie dodtykmay rejonu dolnej bandy, co jeśli ktoś zaobserwował do tej pory nie jest od tak testowane i przebijane, układ wskaźnikowy jest na S od H1 do D1 o czym już wspominałem wczoraj, i ot na długą esę - sam nie wiem co mnie z tymi elami dziś napadło, chyba wnerwienie że zrobili ruch w nocy - wiec ze względu na średnie i też mocną strefę oporu jaką widać pokonaną z H1, zbliżamy się do następnej, H4 w strefie, D1 docieramy, uważam że przynajmniej się tu zatrzymamy moze poniedziałek będzie jeszcze max jazda do figury, mam na myśli 1,28 potem mała konsola, w zależności jak wskaźniki się ułożą - a odpocząć muszą, szczególnie te do M30 - wiec korekta nie musu być duża ale nudna i długa. Jak się komuś to chciało czytać to gratuluje:) może innym razem dam jakieś jpg ale dziś nie mam weny.
Jednym słowem max zeście do 1,28 potem konsola i powrót do 1,29 wszystko w okolicach +/- 10 pipsów

P.S. u mnie oczek na BUY jest na 1,28028 z TP na 1,280928 :)
masz namysli TP na 12892 :)

-- Dodano: pt 02-11-2012, 19:56 --
richard.cali pisze:
richard.cali pisze:Boczek, jesteś? Czy zamilkłeś na w... Mam werażenie że wyznaczenie ceny w poniedziałek o 12stej, będzie o wiele trudniejsze niż ostatnio. Co myslisz? Ktoś ma propozycje? Można poanalizować amatorsko bez zobowiązań?
Zgłoszenia tylko z wykresami!!
Poniedziałek 12.00 1.2903 E/U strzał

Obrazek
jest taka opcja ale jeszcze dipa zrobia w dol pewnie kolo 12800-25 i dopiero jakis odwrot korekcyjny

-- Dodano: pt 02-11-2012, 19:57 --
marekdt pisze:loonie out, ;) + udało mi się złapać na świeczce 18:29 - 18:30 - 5 pip ;)

Robi się jakaś dywergencja na CCI może jeszcze pogłębią... a może już będą odbijać...

trochę bardziej ruchliwa para niż EURUSD o tej godzinie.

USD CAD bardziej buja w Niedziele licze na luke w dol na edku lub na sesji UE dip w dol jeszcze i korekta jakas

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: menago »

klimokrates pisze:
menago pisze: nie dziekuje,ha ha,jest celowa na mikro lota,ale i tak skontrowana z l-ka na ejku,wzialem ja bo chce sprawdzic czy zgodnie z fibo cena dojdzie tam gdzie ma dojsc czyli do 100 % ostatnich wzniesien
no domyślam się, że przez przypadek nie kliknąłeś, tylko świadomie sam na podstawie jakiejś strategii, może i dojdzie do 100% wzniesień ale na pewno nie dzisiaj.
i teraz moge wziac l-ke cena doszla tam gdzie chcialem,dziekuje Panowie za gratulacje,tzw strzal stochastyczny wyszedl mi jak sie nalezy,tylko szkoda ze na mikrolocie,ale w przyszloszci.....

marekdt
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: marekdt »

Loonie zrobił korektę, kabel - słabiutką. eur jeszcze słabszą.... właściwie bez korekty.
Spójrzcie na dzienną eurodolara...
żebyśmy tym rozpędem nie przelecieli do 1.26 ... do wtorku..

/miało być spotkanie eurogrupy?/ gdzie znów pewnie obiecają gruszki na wierzbie...

-- Dodano: pt 02-11-2012, 19:17 --

GBPCAD - spekulacyjny long od 1.5935 - najprawdopodobniej, ale to już w przyszłym tygodniu...
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴

Awatar użytkownika
EnergyMustFlow
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: EnergyMustFlow »

Witam

Tak na weekend ;D

Pozdrawiam
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
"Wykorzystaj pierwsze momenty na obserwację. Możesz przez to stracić wiele okazji do szybkiego zwycięstwa, lecz chwile obserwacji są gwarancją sukcesu. Nie śpiesz się i bądź pewny swego".
Diuna - Frank Herbert

pr7emo
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: pr7emo »

pięknie surowce zjechały, ropa smyra kwartalne low, edzio jest skubaniec

BLUESMAN
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: BLUESMAN »

huhu ale teraz edek przydołował, a ja się załapałem :D

menago
Pasjonat
Pasjonat

menago pisze:
klimokrates pisze:
menago pisze: nie dziekuje,ha ha,jest celowa na mikro lota,ale i tak skontrowana z l-ka na ejku,wzialem ja bo chce sprawdzic czy zgodnie z fibo cena dojdzie tam gdzie ma dojsc czyli do 100 % ostatnich wzniesien
no domyślam się, że przez przypadek nie kliknąłeś, tylko świadomie sam na podstawie jakiejś strategii, może i dojdzie do 100% wzniesień ale na pewno nie dzisiaj.

menago
napewno to kopernik byl kobieta ,bo w sukience latal i nie miales racji,tylko ja,ale teraz ciekawe czy ta glowa nie bedzie kontynuowana,bo jak narazie ,to brak mlotka.....

i teraz moge wziac l-ke cena doszla tam gdzie chcialem,dziekuje za gratulacje,tzw strzal stochastyczny wyszedl mi jak sie nalezy,tylko szkoda ze na mikrolocie,ale w przyszloszci.....

Awatar użytkownika
Nowy123
Fanatyk
Fanatyk

Nieprzeczytany post autor: Nowy123 »

w niedziele sie chyba luka w dol na edku szykuje

menago
Pasjonat
Pasjonat

Nowy123 pisze:w niedziele sie chyba luka w dol na edku szykuje
mozliwe trzeba poczekac do konca i wtedy zobaczymy,bo jak cena na d1 zostanie w chmurze ichikomu,czyli mozliwe ze glawa o ktorej pisalem wczesnies bedzie kontynuowana

Zablokowany