Witam
Na jednym wykresie chcialbym otworzyc dwa zlecenia oczekujace na sell. Czy mozna jakos zrobic, aby drugie zlecenie zniknelo w momencie aktywowania sie pierwszego?
Zlecenie oczekujace w kolejnosci
Re: Zlecenie oczekujace w kolejnosci
Na jakiej platformie? Bo jeśli na MT4 to nie.
Jak rozumiem masz na myśli zlecenia na różnych instrumentach. Tzn stawiasz sell stop na EUR/USD i GBP/USD, jak jedno się zrealizuje to drugie ma być skasowane?
Jak rozumiem masz na myśli zlecenia na różnych instrumentach. Tzn stawiasz sell stop na EUR/USD i GBP/USD, jak jedno się zrealizuje to drugie ma być skasowane?
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów
Niestety MT4
Chodzi mi raczej o dwa zlecenia oczekujace na eur/usd. Czyli jedno sell LIMIT, a drugie sell STOP. Gdy cena dojdzie do jednego z nich drugie wypadaloby usunac, bo po co otwierac dwa zlecenia w jednym kierunku. Gdy jestem przy komputerze moge z palca usunac jedno ze zlecen oczekujacych, ale w nocy moze byc problem.
Chodzi mi raczej o dwa zlecenia oczekujace na eur/usd. Czyli jedno sell LIMIT, a drugie sell STOP. Gdy cena dojdzie do jednego z nich drugie wypadaloby usunac, bo po co otwierac dwa zlecenia w jednym kierunku. Gdy jestem przy komputerze moge z palca usunac jedno ze zlecen oczekujacych, ale w nocy moze byc problem.
Zawsze można napisać semi-EA które to zrobi, i jak pozycja się zamknie to EA wyłączy komputer 

radical material simplification