Automat 5_8macross 300%

Jeżeli masz pomysł lub używasz ciekawego systemu albo strategii gry, opisz ja tutaj.
Awatar użytkownika
klopka
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: klopka »

czarny02 pisze:Witam
Istnieją dobre EA, wystarczy rzucić okiem :)
Okres 1- 31 stycznia 2008
Depozty - 3 tyś a po miesiacu mamy ...
Fajnie, pochwaliłeś sie i co dalej......?????
Po miesiącu, jak sie trafi w trend to dużo automatów uzyskuje dobry wynik.
Podziel się chociaż na czym opiera się ten automat, a może zaprezentujesz ten automat bliżej.

wojtek1976
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtek1976 »

Na demowce to wszystko chodzi.

marcin26
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin26 »

Problem z takimi automatami jest wlasnie taki ze dzialaja one przez okreslony okres czasu,np przez miesiac dajac swietne wyniki i faktycznie przez ten czas skutecznosc jest wysoka,niestety pozniej czyszcza depo.sam gdzies w zbiorach mam takie ea,tylko ze nic mi nie daje to ze przykladowo taki automat w lipcu zrobil 300proc,po czym w sierpniu wyczyscl konto..dlatego zanim ktos kupi takie "cudo" niech sie porzadnie zastanowi czy testy za miesiac,ba nawet 6 mies sa wystarczajace

Awatar użytkownika
MrYogi
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: MrYogi »

EA ma tak naprawdę sens, gdy Twórca EA ciągle go modyfikuje i dostosowuje do panującej sytuacji na rynku. EA, który zarabia non-stop to tylko mrzonka. Ile razy mi się zdarzyło, że jak testowałem jakieś EA to po tym wyniku można by pomyśleć, ze za 2 miesiące będę milionerem. Ale w testach nieraz wyszło że wystarczyło zrobić okres testów np. 2dni później czy wcześniej i w Momocie było puste konto.

Marelek
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Marelek »

czarny02, a sprzedać chcesz w postaci mq4, czy ex4.?

ktos
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: ktos »

czarny02 a ja zawsze będę się zastanawiał nad tym dlaczego ktoś sprzedaje systemy skoro sam na nich (podobno) dobrze zarabia. Po co komu te kilka $ więcej?
Może próbujesz być Świętym Mikołajem, tylko pamiętaj że on dawał za darmo :)
ech...

marcin26
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: marcin26 »

Czarny02 daj juz sobie spokoj z tym tematem,jak masz cos na czym zarabiasz to to trzymaj i najlepiej sie tym wogole nie chwal,,no chyba ze chcesz cos sprzedawac...
ogolnie uwazam tak jak inni jak ktos chce sprzedawac jakis system to znaczy ze nie jest on taki zajebisty jak autor zachwala...
tu nie ma wyjatkow,albo sa osoby ktore udostepniaja swoj dobry sys za darmo np OZFX(wielki szacun dla tego kolesia),albo go trzymaja w tajemnicy...natomiast ci ktorzy chca cos sprzedawac,poprostu kreca,byc moze faktycznie ich sys zarabia,ale na 100proc sa to wyniki o niebo slabsze niz w reklamie..
za dlugo w tym siedze aby ktos mogl mi teraz wcisnac ze "akurat ten sys jest super",ja rowniez kiedys zaczynalem i rowniez wydalem troche pieniedzy na super systemy(na niektorych da sie nawet zarobic),ale zawsze jest tak ze autor systemu GRUBO PRZESADZIL jesli chodzi o skutecznosc itd..
zasada jest prosta i o tym mowi wielu doswiadczonych traderow,STWORZ SOBIE WLASNY SYSTEM,dopiero wtedy tak naprawde zaczyna sie zarabiac,jest to nasz sys i tylko my bedziemy znac wszystkie niuanse i zachowania systemu...korzystanie z cudzych rozwiazan nigdy nie bedzie tak efektywne..
to oczywiscie moje zdanie i nie kazdy musi sie zgadzac..
pozdrawiam

ODPOWIEDZ