to czego sie spodziewac,????????????????????i jak to sie zwie?/????????[/quote]
to zależy z jakiego tf grają

ale mowisz do mnie w jezyku mi nie znanym,czy to zapowiedz dluzszej konwersacji?????????
to czego sie spodziewac,????????????????????i jak to sie zwie?/????????[/quote]menago pisze:tak
richard.cali pisze:Czy jeszcze regulamin istnieje? Pytam, bo po poprzednich Modach nie ma śladu...ich wpisy były znaczące nie tylko dla tego wątku ale i dla ogółu. Widzę wyraźnie, iż tutaj pozostaje coraz mniej osob wnoszących cokolwiek do dyskusji na tych wątkach...Szukanie wartościowych wpisów tych nielicznych wartościowych użytkowników zajmuje coraz więcej czasu.daromanchester pisze:Dla mnie hasło dniajurekszczurek pisze:"Już jest nisko , niżej nie zejdzie" - z poradnika jak wyzerować konto.
Wykasowując dawne reguły, wykasowano i stworzono coś co zazdroszcze jak ktoś ma czas czytać...
Dajcie tu jakieś reguły, jeśli to ma czemuś służyć. Pozdrawiam dawnych forumowiczów i tych nielicznych, którzy zostali. Rychu
Coluche pisze:Rogalski parę dni temu przy 1.3000 prognozował 1.2820 a potem do końca listopada 1.26
No to trzeba jakoś przecierpieć na tych Esachmarekdt pisze:Coluche pisze:Rogalski parę dni temu przy 1.3000 prognozował 1.2820 a potem do końca listopada 1.26
Listopad statystycznie częściej spadkowy na EURUSD
a w ostatnich latach to już zupełnie...
czyli tf oznacza budawanie takowych????MERLIN pisze:proszę masz przykład 1 formacja jest częścią 2 ,budowana z połowy a potem z całości
nie TF to M1 M5 M15 M30 H1 H4 D1 W1 to czasy jakimi się posługujesz na wykresiemenago pisze:czyli tf oznacza budawanie takowych????MERLIN pisze:proszę masz przykład 1 formacja jest częścią 2 ,budowana z połowy a potem z całości
ale patrze na to i nie rozmumiem tych motylkow.....................