widzieliscie jego wyniki szok!

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
buntownik
Gaduła
Gaduła

widzieliscie jego wyniki szok!

Nieprzeczytany post autor: buntownik »

Hej witam wszystkich kiedys pamietam pare lat temu byl taki gosciu krzysztof S bodajze, i chwalil sie zajebistymi wynikami na forexie bodajze srednio mu kilkaset procent wychodzilo miesiecznie, oczywiscie kazdy zlewal sie z niego lacznie ze mna, ale pare dni temu gdzies na stronie w necie znalazlem konkurs bossa w realu i zgadnijcie co ten krzysztof tam mial 1 i 3 miejsce z wynikiem 700 i 250 procent, zamuruwalo mnie, to jest fantastyczny wynik nawet jak zaczynal od 1000 tys zl, co o tym myslicie moze to jest reklama stworzona przez bossa zeby przyciagnac klientow?

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Re: widzieliscie jego wyniki szok!

Nieprzeczytany post autor: Akhh »

buntownik pisze:Hej witam wszystkich kiedys pamietam pare lat temu byl taki gosciu krzysztof S bodajze, i chwalil sie zajebistymi wynikami na forexie bodajze srednio mu kilkaset procent wychodzilo miesiecznie, oczywiscie kazdy zlewal sie z niego lacznie ze mna, ale pare dni temu gdzies na stronie w necie znalazlem konkurs bossa w realu i zgadnijcie co ten krzysztof tam mial 1 i 3 miejsce z wynikiem 700 i 250 procent, zamuruwalo mnie, to jest fantastyczny wynik nawet jak zaczynal od 1000 tys zl, co o tym myslicie moze to jest reklama stworzona przez bossa zeby przyciagnac klientow?

Przez Bossa raczej nie. Ale takie konkursy generalnie służą przyciągnięciu klientów. Oraz zwykle biorący w nich udział stosują dużo większe ryzyko niż zrobiliby to w rzeczywistości.
Comparic - Codzienne informacje z rynku Forex, GPW.
Analizy, wywiady, statystyki rynkowe, ciekawostki, Forex na Żywo.
Od Traderów dla Traderów

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Krzysztof S z tego co się orientuję to chyba "siedzi" :)
Po drugie nie ma możliwości żeby zajmował 3 miejsce, Krzysztof S zbiera wszystkie pispy na rynku.
Po trzecie każdy się w konkursie może podpisywać jak chce, a Krzysztof S jest legendą.
Jak ktoś się w konkursie podpisze Chuck Noris to też będziesz uważał że to on?
Pozdro i więcej luzu... ;)
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

buntownik
Gaduła
Gaduła

Akhh pisze:
buntownik pisze:Hej witam wszystkich kiedys pamietam pare lat temu byl taki gosciu krzysztof S bodajze, i chwalil sie zajebistymi wynikami na forexie bodajze srednio mu kilkaset procent wychodzilo miesiecznie, oczywiscie kazdy zlewal sie z niego lacznie ze mna, ale pare dni temu gdzies na stronie w necie znalazlem konkurs bossa w realu i zgadnijcie co ten krzysztof tam mial 1 i 3 miejsce z wynikiem 700 i 250 procent, zamuruwalo mnie, to jest fantastyczny wynik nawet jak zaczynal od 1000 tys zl, co o tym myslicie moze to jest reklama stworzona przez bossa zeby przyciagnac klientow?

Przez Bossa raczej nie. Ale takie konkursy generalnie służą przyciągnięciu klientów. Oraz zwykle biorący w nich udział stosują dużo większe ryzyko niż zrobiliby to w rzeczywistości.
Tak wiem tylko ze to byl konkurs real a nie demo czyli realne pieniadze :wink:

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

buntownik pisze:
Akhh pisze:

Tak wiem tylko ze to byl konkurs real a nie demo czyli realne pieniadze :wink:

Oczywiście - mimo wszystko zawsze ryzyko jest wyższe niż normalnie, bo i cele inne - nie zarabianie i ochrona kapitału, ale jak najwyższa stopa zwrotu - albo zysk albo w pysk ;)
Od Traderów dla Traderów

buntownik
Gaduła
Gaduła

daromanchester pisze:Krzysztof S z tego co się orientuję to chyba "siedzi" :)
Po drugie nie ma możliwości żeby zajmował 3 miejsce, Krzysztof S zbiera wszystkie pispy na rynku.
Po trzecie każdy się w konkursie może podpisywać jak chce, a Krzysztof S jest legendą.
Jak ktoś się w konkursie podpisze Chuck Noris to też będziesz uważał że to on?
Pozdro i więcej luzu... ;)
nie pierwsze 3 miejsca tylko 1i 3 miejsce zajal, a czemu nie mozliwe otwiera 2 rachunki ja w fxpro moge miec 4 albo 5 kto mi zabroni, wiem ze kazdy moze sie podpisac masz racje ale to dziwny by byl zbieg okolicznosci nie sadzisz zwlaszcza ze tak samo sie podpisywal na forum?

-- Dodano: pt 02-11-2012, 10:19 --

Tak masz racje ale wyobraz sobie ciezko jest wygenerowac taki zysk przy nawet dobrym systemie, to nie jest rzut moneta orzel albo reszka, ten system musi byc prawie ze doskonaly wiesz ile taki system jest warty hehe ile ludzi za niego by zabilo lacznie ze mna hehe

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

.........
nieważne - nie obudziłem się jeszcze do końca i mnie zaćmiło - oczywiście mi chodziło o Krzysztofa C
przepraszam za zamieszanie
pozdro

-- Dodano: pt 02-11-2012, 9:48 --

http://forex-nawigator.biz/forum/afery- ... ml#p152862
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Panda1292
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Panda1292 »

700% ? ;)
A ja gdzieś zobaczyłem coś takiego ;)
http://www.youtube.com/watch?v=SpQajU-OSEM

Awatar użytkownika
Akhh
Maniak
Maniak

Panda1292 pisze:700% ? ;)

Chyba wiemy co to za Pan ;)
Od Traderów dla Traderów

buntownik
Gaduła
Gaduła

chlopczyku to jest demo, niech ci koledzy wytlumacza na czym polega roznica hehe

-- Dodano: pt 02-11-2012, 13:00 --
Akhh pisze:

Chyba wiemy co to za Pan ;)
zielen lubia misie hehe

ODPOWIEDZ