Początkujący na forex, wybór brokera

Miejsce, gdzie początkujący mogą zadawać nawet najbardziej dziwne pytania.
Awatar użytkownika
rayzeel
Gaduła
Gaduła

Re: Początkujący na forex, wybór brokera

Nieprzeczytany post autor: rayzeel »

Plus500 wisi na liście ostrzeżeń KNF i nie tylko KNF bo na stronie FSA (UK) też jest :) Warto zawsze sprawdzać firmy. AmberGold też było na liście ostrzeżeń, a ludzie w g... się pakowali na własne życzenia. Działalność musi być przejrzysta.

forexsowicz91
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: forexsowicz91 »

rayzeel pisze:Plus500 wisi na liście ostrzeżeń KNF i nie tylko KNF bo na stronie FSA (UK) też jest :) Warto zawsze sprawdzać firmy. AmberGold też było na liście ostrzeżeń, a ludzie w g... się pakowali na własne życzenia. Działalność musi być przejrzysta.
I co najgorsze niektórzy pakują się w te g... świadomie a później pretensje że śmierdzi,
Sildra pisze: I to już na początku, więc polecałbym jednak Admiral Markets. Do podstaw jak najbardziej OK. Zwłaszcza, że na początku handlu nie robią wielkich problemów i zlecenia wpuszczają bardzo szybko.
no, moje 1 konto real było u nich, a dużo szukałem po brokerach aby wybrać odpowiedniego na początek do nauki na realu na małych lotach, i właśnie mieli jak dla mnie najlepszą ofertę.

ebonit
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ebonit »

Póki co testuję Armade, całkiem niezły ten broker, testowałem również plus500 ale to nie dla mnie, okrojonego klienta mają.

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

Bierz Armade, ma 5 cyfrowe kwotowania. Admiral ma strasznie słaby data feed.
ciągle głupi ...

ebonit
Uczestnik
Uczestnik

Nieprzeczytany post autor: ebonit »

Zapewne tak zrobię. Póki co testuje tą Armade na koncie demo, jeśli będę pewien swoich możliwości wtedy wejdę na real. :)

ODPOWIEDZ