Początkujący na forex, wybór brokera
Re: Początkujący na forex, wybór brokera
Plus500 wisi na liście ostrzeżeń KNF i nie tylko KNF bo na stronie FSA (UK) też jest
Warto zawsze sprawdzać firmy. AmberGold też było na liście ostrzeżeń, a ludzie w g... się pakowali na własne życzenia. Działalność musi być przejrzysta.

-
- Pasjonat
I co najgorsze niektórzy pakują się w te g... świadomie a później pretensje że śmierdzi,rayzeel pisze:Plus500 wisi na liście ostrzeżeń KNF i nie tylko KNF bo na stronie FSA (UK) też jestWarto zawsze sprawdzać firmy. AmberGold też było na liście ostrzeżeń, a ludzie w g... się pakowali na własne życzenia. Działalność musi być przejrzysta.
no, moje 1 konto real było u nich, a dużo szukałem po brokerach aby wybrać odpowiedniego na początek do nauki na realu na małych lotach, i właśnie mieli jak dla mnie najlepszą ofertę.Sildra pisze: I to już na początku, więc polecałbym jednak Admiral Markets. Do podstaw jak najbardziej OK. Zwłaszcza, że na początku handlu nie robią wielkich problemów i zlecenia wpuszczają bardzo szybko.
Póki co testuję Armade, całkiem niezły ten broker, testowałem również plus500 ale to nie dla mnie, okrojonego klienta mają.
- tyler_durden
- Gaduła
Bierz Armade, ma 5 cyfrowe kwotowania. Admiral ma strasznie słaby data feed.
ciągle głupi ...
Zapewne tak zrobię. Póki co testuje tą Armade na koncie demo, jeśli będę pewien swoich możliwości wtedy wejdę na real.