Zacznij zarabiac na FX

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
niemiaszek
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Zacznij zarabiac na FX

Nieprzeczytany post autor: niemiaszek »

xpep pisze:Zawsze chyba lepiej isc do mistrza?
uwierz, że zawsze znajdzie się "jajko mądrzejsze od kury" i nic na to nie poradzisz, a napewno zostanie niesmak i nerw, że ktoś robi Ci taką przysługę, nie prowadząc biznesu, nie ponosząc kosztów, ale oferując to co Ty tylko dużo taniej :idea:
nie pomogą umowy, zapewnienia, że nikt nie puści tego dalej za mniejszą kasę...poprostu życie 8)
xpep pisze: a moze powinienem wprowadzic elementy uznaniowosci?
jeżeli to zrobisz, to każde niepowodzenie kursanta/ucznia będzie działać na Twoją niekorzyść, a Ty chroniąc swoje dobre imię będziesz udowadniał, że czarne jest czarne a białe to całkiem inny kolor
xpep pisze:Przyznam ze zasialiscie panowie ziarno watpliwosci w moim umysle.
tylko to ziarno to sama prawda i dokładnie tak to działa zakładając czarny scenariusz, to możesz być pewny, że się spełni

mamy takie czasy, że jak nie wiadomo o co chodzi to zawsze będzie chodziło o kasę :wink:
... zbieraj pips do pipa bo jak nie to z depo będzie lipa... G."niemiaszek"

mistic
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: mistic »

xpep kiedy będzie dostępne konto real z hasłem inwestora?
Nie chcesz pokazać statementu więc załącz chociaż screen z historii transakcji za ostatni miesiąc.Skoro używasz tego systemu już 3 lata to nie powinno być problemu.
Ostatnio zmieniony 22 paź 2012, 15:45 przez mistic, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

coraz wiecej traderow mysli o szkoleniach bo widza ze z tego jest niezla kasiora... a rynek na to potezny... magia szybkich $$$ jest wielka...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Co możesz zrobić, to klauzulę poufności. Niestety kary umowne źle wyglądają w tego typu współpracy :(

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

Nieprzeczytany post autor: Wirus »

A ja zastanawiam się, czy wystawić na aukcję moją monetę i kostkę czy też wysłać je na jakiś kurs pedagogiczny i zatrudnić do prowadzenia szkoleń...
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

Wirus, Twoja moneta z kością to nie jest żaden system, który generowałby w DŁUGIM TERMINIE dochód. A raczej - w ogóle to nie system. Masz po prostu dużo szczęścia.
Nie zaśmiecajmy tematu. Ja z chęcią rozważyłbym takie szkolenie pod warunkiem, że poparte by było wynikami za ostatnie 6-12 miesięcy.

PS. Wirus, a co ? Szkoleń już nie prowadzisz ?
ciągle głupi ...

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

tyler_durden pisze:PS. Wirus, a co ? Szkoleń już nie prowadzisz ?
Z foreksu? A kiedykolwiek prowadziłem? ;)

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

xpep pisze:Witam

Chcialem zaproponowac oferte szkolenia, jaka zoferuje moja niebawem założona firma.

Szkolenie to w pełni przygotuje osobę do regularnych zarobkow na fx. W ramach szkolenia kursant poznaje w pelni mechaniczny system ktory z powodzeniem stosuje od 3 lat. Trejdujemy live przez 8h dziennie, komunikacja przy pomocy skype lub podobnego programu. Całość to 160h. Dodatkowo po szkoleniu udzielam dożywotnich konsultacji, zakladam że po miesiacu nie beda potrzebne :D

System posiada bardzo precyzyjne reguly wejsc i kontroli pozycji. Ja stosuje go intraday, zadko trzymam pozycje dluzej niz 1 dzien, ale sprawdza sie takze w longterm. Podczas szkolenia najlepiej skalp i intraday bo bedzie najwiecej sygnalow, a to uzmozliwi dobre zrozumienie systemu i szybkie nauczenie sie regul.

Dlugo zastanawialem sie nad opcja weryfikacji moich umiejetnosci i wynikow. Zdecydowalem że każdy kursant ma mozliwosc zrezygnowania z kursu w ciagu pierwszych 3 dni - zwrot kasy. W te dni nie bede uczyl systemu a pokaze jak nim zarabiam na zywo 8) dodatkowo bedzie to czas przeznaczony na zbadanie poziomu wiedzy kursanta.

Moje szkolenie adresowane jest do osob ktore posiadaja min 30 000 zl na inwestycje, uwazam ze przy kwocie nizszej utrzymywanie sie z fx jest dosc stresujace.

Cena to 10 000 brutto.

Nie musze chyba tlumaczyc ze im wiecej kursant bedzie inwestowal tym szybciej sie ta kwota zwroci. Zakladam ze podczas szkolenia uda nam sie zarobic 400 pips, wiec kazdy moze sam policzyc czy zadam duzo czy tez nie.

Szkolenie jest docelowo indywidualne, jednak jesli ktos chcialby w grupie znajomych to 2 max 3 osoby.

W razie pytan prosze pisac.

Pozdrawiam

Witam.
Czy te dwie ceny są jakoś matematycznie wyliczone czy na "oko"

Awatar użytkownika
tyler_durden
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: tyler_durden »

Wirus pisze:
tyler_durden pisze:PS. Wirus, a co ? Szkoleń już nie prowadzisz ?
Z foreksu? A kiedykolwiek prowadziłem? ;)
Pamiętam, że czytałem gdzieś Twój post o kursantach. Tylko chwilowo zapomniałem gdzie.
Dobra, nieważne. Sorry za oft.
ciągle głupi ...

Awatar użytkownika
Wirus
Zbanowany
Zbanowany

tyler_durden pisze:Pamiętam, że czytałem gdzieś Twój post o kursantach.
A owszem, szkolenia kiedyś prowadziłem, ale nie w tej branży ;) W tej tylko małe korepetycje :>

ODPOWIEDZ