Poczekamy - zobaczymy.

Przepraszam za off topic autora dziennika. Koniec tematu.
cały czas niestety nie jesteś konstruktywny, mało tego wpadasz tutaj, nie wiesz jak ktoś gra ale na podstawie kilku zdań i zrzutów wiesz że źlegfx pisze:To co robicie jest nieprawidłowe. Przez pewien czas udaje się, lecz co będzie później? Nie ma niczego złego w pouczaniu, ale to co wiesz to błąd. Iluzja - błędne przekonanie. Ciesze się, że zarabiasz, ale jak wspominałem - do pewnego momentu. Thorez przedstawił pewne pomysły, ale są tak ogólne, że wszystko możesz do tego dopasować. Nie powiedział wszystkiego
Potężny wysiłek - jest metoda, ale trzeba cały czas główkować. Nie zdążysz odetchnąć, bo wylecisz z gry. Przeczytaj swoje poprzednie posty. Koniec tematu.
Dużo w tym racji. Tak samo jak dziennik KlonMarcina. Sam byłem przez chwilę jego fanatykiem ale zrozumiałem że nie w tym droga i samo szukanie ZLek nie zaprowadzi mnie zbyt daleko. Ta wiedza którą się podzielił jest na prawdę pomocna, trzeba tylko ją właściwie zaadaptować w naszych realiach, ale tego nie widać na początku.gfx pisze:Powtarzanie tego, co Thorez napisał w kółko jest bezsensu. Czemu? To było rzucone ogólnie bez konkretów. Chciał, abyśmy sami pomyśleli.
Powtórzę to jeszcze raz : nie traktuje ZL jako sztywnej formacji świecowej. Dla mnie jest to miejsce zerowania profitu po ruchu ceny.gfx pisze:Błędem jest traktowanie ZL jako formacji świecowej. Liczy się tylko ruch ceny. Jest high / low, od niego tworzy się korekta, później ruch właściwy, czyli zdecydowane przebicie tego high / low i ostatecznie powrót do przebitego
Chciałbyśermak3 pisze:co oznacza RN? : D ruch nocny? ; d