DayTrading: Poniedziałek 29.10.2012
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.10.2012
zeuss, sorry ale u mnie nie widać połowy obrazka
i jakoś mi ta fala 3 i 5 u ciebie nie pasuje, one powinny miec 5 podfal, może i je mają, na siłe je dostrzegę, ale nie tak łatwo jak przy fali 1
mi się nic pod kursorem nie przesuwa, pod obrazkiem też nie mam tego paska do przesuwania
i jakoś mi ta fala 3 i 5 u ciebie nie pasuje, one powinny miec 5 podfal, może i je mają, na siłe je dostrzegę, ale nie tak łatwo jak przy fali 1
zejście musiał by trwać tysiąc dni, czyli trzy lata....klimokrates pisze: SWAP Ci konto zabije, zanim tam dojdzie
mi się nic pod kursorem nie przesuwa, pod obrazkiem też nie mam tego paska do przesuwania
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 29 paź 2012, 10:31 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 3 razy.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Obrazek u Zeussa jest przesuwający się, pod kursorem.
Zeussowi chodzi o to po mojemuBOCZEK pisze:zeuss, sorry ale u mnie nie widać połowy obrazka
-- Dodano: pn 29-10-2012, 11:25 --
zeuss, sorry ale u mnie nie widać połowy obrazka
Jakieś "Otwórz obrazek w nowej karcie/oknie"?BOCZEK pisze:
https://www.tradingview.com/x/CJWH9Cfd/
eurusd
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
- richard.cali
- Pasjonat
Mało wpisów, ankieta mówia sama za siebie, wszyscy głosują szczerze, i wzrostu jak na razie nie wiadć, dlatego mało wpisów....Ciekawe jak głosuja poszczególni uzytkownicy, szkoda ze nie wszyscy to widzą....
Nie mówię o mnie GłosRyśka jest nieważny...
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

spadek 1.2800 w tym tygodniu może nawet 1.2700 na edkurichard.cali pisze:Mało wpisów, ankieta mówia sama za siebie, wszyscy głosują szczerze, i wzrostu jak na razie nie wiadć, dlatego mało wpisów....Ciekawe jak głosuja poszczególni uzytkownicy, szkoda ze nie wszyscy to widzą....