NZD/USD

Czyli co się już wydarzyło, co się dzieje obecnie oraz jaka będzie najbliższa i dalsza przyszłość na rynku Forex.
jaguarII
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: jaguarII »

KIWI przekroczylo poziom 80 centow usd za 1dolara NZD...a trend wzrostowy ciagle sie utrzymuje.. :) co za tym idzie uksztaltowaly sie nowe historyczne poziomy wsparcia i oporu...jednym z glownych zaslug wysokiej wartosci KIWI sa rekordowo wysokie ceny za uncje zlota :)

Zrubo
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Zrubo »

Jaka jest szansa na trend spadkowy w chwili obecnej, jest mozliwość osiągnąć cene 0,7800 lub niżej ? Jak myślicie ?

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Yankee »

Mi juz sie setupik na shorta tworzy, ale do trendu to jeszcze daleko. Licze na korekte, ale nie az do 0.78

Zrubo
Bywalec
Bywalec

No to mnie nie pocieszyłes bo ja dałem sel na 0.78 na 0.3 lota i dwie kontry po 0.1 lota 0.7926 i 0.8062. ponad 500 pipsów w plecy nie wiem dlaczego ja ciągle widze gwałtowny spadek, cholera byłem a raczej jestem ciągle pewien ze spadnie ponizej 0.78. Panowie prosze o wsparcie bo troszke trace pewność zamykać ?? czekać ?? Do tej pory mój system działał ale teraz... nabieram wątpliwości. Wszystkim pomocnym z góry dziekuje.

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Może to pomoże krótkim :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Zrubo
Bywalec
Bywalec

Kuguar jak niskiego spadku sie spodziewasz, moze wyjde z tego obronną ręką

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Zrubo pisze:No to mnie nie pocieszyłes bo ja dałem sel na 0.78 na 0.3 lota i dwie kontry po 0.1 lota 0.7926 i 0.8062. ponad 500 pipsów w plecy nie wiem dlaczego ja ciągle widze gwałtowny spadek, cholera byłem a raczej jestem ciągle pewien ze spadnie ponizej 0.78. Panowie prosze o wsparcie bo troszke trace pewność zamykać ?? czekać ?? Do tej pory mój system działał ale teraz... nabieram wątpliwości. Wszystkim pomocnym z góry dziekuje.
Musisz zrewidowac swoj system skoro dopuscil do takiej straty...
Uwazam, ze korekta powinna nastapic, lepszego momentu od tego oporu, ktory zobrazowal Kuguar sobie nie wyobrazam. Ale rownie dobrze moze szturmowac nowe szczyty, takze uwazaj czy nie przebije oporu. Na razie z nim walczy :wink:

Awatar użytkownika
Kuguar
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kuguar »

Na BB wyszło ponad górną wstęge i powinno powrócić:) Na CCI 50okresowym div:)Co jest kolejnym sygnałem na shorta podobnie jest na audusd na 4h :)
A zasięg spadku to raczej z fibo w okolice 0.7800 w midtermie:)
Ustaw SL ponad tym szczytem na dziennym i czekaj--opór na dziennym nie tak łatwo pokonać i napewno sie odbije--więc pozostało Ci tylko czekać:)
SPADNIE NA 99%:) Nic nie rośnie do nieba:)
pozdro 3maj sie mocno:) :D
Ostatnio zmieniony 25 lut 2008, 22:47 przez Kuguar, łącznie zmieniany 1 raz.
GOD BLESS ME...-"candles absorb EVERYTHING (news, rumours, speculation, etc). candles are price. price is....everything"
Mój Journal: http://forex-nawigator.biz/forum/journa ... 17291.html

Zrubo
Bywalec
Bywalec

Nie wiem czy wytrzymam nowy szczyt ( bo jeśli pójdzie w góre to tak jak mówi Yankee pójdzie bardzo wysoko ), margin level troche razi w oczy... ehh nóż przy gardle, Kuguar mam podobne zdanie i jestem tak samo prawie pewien jak Ty ale po takiej stracie trace wiare :cry: Dzieki za słowa wsparcia bede sie 3mał.
Mam prośbe piszcie jezeli coś zauważycie jak nazłość kolejne trzy dni brak dostępu do wolnego czasu.

Dziekuje

Yankee
Pasjonat
Pasjonat

Jak ta swieca sie zamknie tak jak sie zaczela :?

Dla pocieszenie powiem, ze caly czas widze spadek, ale to czy sie rozpocznie zaraz, czy po ustanowieniu nowego szczytu wykracza poza moja percepcje.

ODPOWIEDZ