w jakich godzinach gracie?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
buntownik
Gaduła
Gaduła

w jakich godzinach gracie?

Nieprzeczytany post autor: buntownik »

hej witam wszystkich pytanko jak powyzej, ja gram miedzy godzinami 07-12, ale widze ze moj system dobre dawal sygnaly rowniez popoludniu, tylko ze paru traderow odradzilo mi grac popoludniu, nie mowie tu o waznych danych rzecz jasna,tylko gadali ze opcje, kontrakty terminowe maja duzy wplyw na forex czy to prawda dzieki za odpowiedzi

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Re: w jakich godzinach gracie?

Nieprzeczytany post autor: Midas »

buntownik pisze:ja gram miedzy godzinami 07-12, ale widze ze moj system dobre dawal sygnaly rowniez popoludniu
Jak dla mnie sam sobie odpowiedziałeś na pytanie. Skoro daje sygnały zyskowne nie tylko 07-12 no to graj w innych godzinach również. Sam musisz przetestować kiedy Ci się najlepiej gra, jedni grają rano, drudzy wieczorem, jeszcze inni cały dzień itp. Ile ludzi tyle innych podejść.

skryty
Bywalec
Bywalec

Re: w jakich godzinach gracie?

Nieprzeczytany post autor: skryty »

A to przed południem Euroland nie publikuje żadnych danych? Może nie zawsze dane z Eurolandu potrafią zatrząść rynkiem tak spektakularnie jak dane z Ameryki ale ich wpływ jest także odczuwalny i zauważalny.

Gram w przedziale czasowym 08:00 - 18:00 i pierwsze co robię przed otwarciem platformy to przegląd kalendarium wydarzeń gospodarczych na stooq.pl czy na macronext.pl. Pomimo że gram systemem skalpującym na M5 to staram się nie wchodzić w rynek w trakcie publikacji ważniejszych danych czy otwarcia giełdy w Nowym Jorku w ten sposób unikam niespodzianek czy niezdecydowania rynku.

ODPOWIEDZ