ale mysle ze zamiast biegac i szukac sie bo roznych pietrach z transparentami i szelkami byloby prosciej jakbyscie sie poprostu wymienili numerami telefonow
spotkanie dla traderow w Poznaniu
Re: spotkanie dla traderow w Poznaniu
chlopaki ja tam nie chce sie wtracac bo poznan to nie moje okolice....
ale mysle ze zamiast biegac i szukac sie bo roznych pietrach z transparentami i szelkami byloby prosciej jakbyscie sie poprostu wymienili numerami telefonow
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL
-
marcinpl87
- Stały bywalec

dzięki za radę, wysyłałem mój numer w prywatnej wiadomości do wszystkich którzy do soboty napisali w tym topic'u, oddzwonił tylko @Leszczu i udało nam się spotkać.
Nie będę publikował tutaj mojego numeru ze względu na trolli internetowych
, ale przed następnym spotkaniem na pewno będę też wysyłał wiadomości na privie do wszystkich z moim mailem i numerem telefonu.
To było pierwsze spotkanie w Poznaniu, uczymy się dopiero organizacji i nie wszystko wychodzi tak jak byśmy tego chcieli ale z każdą następną iteracją powinno być lepiej.
Nie będę publikował tutaj mojego numeru ze względu na trolli internetowych
To było pierwsze spotkanie w Poznaniu, uczymy się dopiero organizacji i nie wszystko wychodzi tak jak byśmy tego chcieli ale z każdą następną iteracją powinno być lepiej.
Niestety nie mogłem przyjść z powodów rodzinnych. Następnym razem z pewnością się zjawię.
Robimy jakiś mitting "Podsumowanie roku" czy od razu "Otwarcie 2013" ? Jakieś chęci ?
"If music is dying musicians are killing it" - MP
18 stycznia w Starym Browarze ma byc kolejne spotkanie dla wszystkich chetnych, ktorzy interesuja sie foreksem 
Bedzie to juz 3 spotkanie dla traderow.
Spoko odezwę się przed 18kuchara23 pisze:18 stycznia w Starym Browarze ma byc kolejne spotkanie dla wszystkich chetnych, ktorzy interesuja sie foreksem
Heloł wszystko aktualne na tego 18-ego ? w starym browarze ? Jaka knajpa ?kuchara23 pisze:18 stycznia w Starym Browarze ma byc kolejne spotkanie dla wszystkich chetnych, ktorzy interesuja sie foreksem
Spotkanie dla wszystkich traderów bez wyjątku w Poznaniu w piątek 18 STYCZNIA o 19:00 w Starym browarze, w Coffe team.
Zapraszam
Zapraszam
Witam
Miting aktualny ? Jakieś znaki rozpoznawcze ?
Miting aktualny ? Jakieś znaki rozpoznawcze ?
AKTUALNE SPOTKANIE! HASLO: TRADER /albo bez hasla/.
Naprawde latwo rozpoznasz killerow:)
Pozdrawiam i do zobaczenia wieczorem w Starym Browarze o 19
See you later
Naprawde latwo rozpoznasz killerow:)
Pozdrawiam i do zobaczenia wieczorem w Starym Browarze o 19
See you later