Chcialem zaproponowac oferte szkolenia, jaka zoferuje moja niebawem założona firma.
Szkolenie to w pełni przygotuje osobę do regularnych zarobkow na fx. W ramach szkolenia kursant poznaje w pelni mechaniczny system ktory z powodzeniem stosuje od 3 lat. Trejdujemy live przez 8h dziennie, komunikacja przy pomocy skype lub podobnego programu. Całość to 160h. Dodatkowo po szkoleniu udzielam dożywotnich konsultacji, zakladam że po miesiacu nie beda potrzebne

System posiada bardzo precyzyjne reguly wejsc i kontroli pozycji. Ja stosuje go intraday, zadko trzymam pozycje dluzej niz 1 dzien, ale sprawdza sie takze w longterm. Podczas szkolenia najlepiej skalp i intraday bo bedzie najwiecej sygnalow, a to uzmozliwi dobre zrozumienie systemu i szybkie nauczenie sie regul.
Dlugo zastanawialem sie nad opcja weryfikacji moich umiejetnosci i wynikow. Zdecydowalem że każdy kursant ma mozliwosc zrezygnowania z kursu w ciagu pierwszych 3 dni - zwrot kasy. W te dni nie bede uczyl systemu a pokaze jak nim zarabiam na zywo

Moje szkolenie adresowane jest do osob ktore posiadaja min 30 000 zl na inwestycje, uwazam ze przy kwocie nizszej utrzymywanie sie z fx jest dosc stresujace.
Cena to 10 000 brutto.
Nie musze chyba tlumaczyc ze im wiecej kursant bedzie inwestowal tym szybciej sie ta kwota zwroci. Zakladam ze podczas szkolenia uda nam sie zarobic 400 pips, wiec kazdy moze sam policzyc czy zadam duzo czy tez nie.
Szkolenie jest docelowo indywidualne, jednak jesli ktos chcialby w grupie znajomych to 2 max 3 osoby.
W razie pytan prosze pisac.
Pozdrawiam