iooi pisze:Jak masz jeszcze jakieś sugestie, to podrzucaj tematy.
No więc podrzucam ... . Nie podoba mi się Wasza polityka informacyjna. Od roku zwiększacie depozyty na coraz większej liczbie instrumentów i nigdzie o tym nie informujecie klientów. Od momentu gdy zacząłem korzystać z konta w GO4X stworzyłem własny arkusz wielkości depozytów i pipsów więc łatwo mogę ocenić gdy coś się nie zgadza. A niestety coraz częściej , coraz więcej depozytów się nie zgadza. Macie na swojej nowej stronie kalkulator depozytów.
http://www.go4x.pl/scripts/kalkulator/
Nie wiem tylko czemu on ma służyć skoro pokazuje jakieś bzdury ? Na Nasdaq pokazuje depozyt 3 razy mniejszy niż w rzeczywistości.
Klepnąłem pozycje na Eur/Try mając w swoim arkuszu wpisaną wartość depozytu 58 PLN za 0.01 lota . W Waszym nowym arkuszu pokazuje depozyt 82 PLN za taką pozycje. Klepnąłem 0.03 i w/g Waszego kalkulatora powinno mi pobrać depozyt w wysokości 246,29 PLN, a tymczasem zablokowało mi 494 PLN.
Mam więc taką sugestię :
Poprawcie do licha ten kalkulator i informujcie o zmianach depozytów albo zmniejszcie depozyty do tej wartości, którą podajecie na swojej stronie !
Chyba nie jest to zbyt wygórowane oczekiwanie ?
CDN. A ten Wasz Social to już totalny niewypał. Tak się składa, że mam w GO4X 2 konta i na jednym włączyłem śledzenie transakcji drugiego i pokazuje mi , że ponoć na koncie śledzonym dokonywałem wczoraj transakcji, których nie pamiętam abym robił i nie ma po nich śladów historii ani w bieżących pozycjach. Po prostu nie było takich transakcji.
Pokazuje mi również transakcje , którą faktycznie wykonałem dzisiaj, ale po zupełnie innej cenie.
Z kolei na innym śledzonym koncie (BTW to konto mojego kolegi) są podane transakcje , które rzekomo wykonał dziś, ale nie ma ich w zamkniętych pozycjach ani w pozycjach będących na rachunku.
Gratulacje. Super wykonanie.
Trust no bit**es.
Należy tępić ludzi o mentalności niewolników, okutych w powiciu.