DayTrading: Środa 17.10.2012
Re: DayTrading: Środa 17.10.2012
http://fxtrade.oanda.com/analysis/forex ... ok#EUR/USD
Większość jest obecnie na stracie jeśli chodzi o krótkie. Dobre miejsce na długie pozycje to 1.3050-1.3025
Większość jest obecnie na stracie jeśli chodzi o krótkie. Dobre miejsce na długie pozycje to 1.3050-1.3025
richard.cali pisze:Posypie się na ponad 100pips jak domek z kart...ko-ko euro ko-rekkta
Przyłączam sięScorpiman pisze:a duży zagra przeciw tym L-kom bo jest ich coraz więcej i jest hura optymizm na edkumarekdt pisze:Uwaga - może być bardzo silne uderzenie kupujących... przy 1.310 (harmoniczna+ linia trendu)
najwyższy czas na czyszczenie SL-ów

Scorpiman pisze:a duży zagra przeciw tym L-kom bo jest ich coraz więcej i jest hura optymizm na edkumarekdt pisze:Uwaga - może być bardzo silne uderzenie kupujących... przy 1.310 (harmoniczna+ linia trendu)
najwyższy czas na czyszczenie SL-ów
korekta do minim 13060 smialo
ale interwał ?kamasoni pisze:dax wg prognozy - teraz większy zjazd powinien być - grecja na tapecie
U mnie się EURUSD pod wzrosty szykuje?
na M5 i wyżej.?
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
marekdt pisze:ale interwał ?kamasoni pisze:dax wg prognozy - teraz większy zjazd powinien być - grecja na tapecie
U mnie się EURUSD pod wzrosty szykuje?
na M5 i wyżej.?
Patrz na świeczki 4H - piękne spadające gwiazdy. Na takich poziomach, przy oporze to silny sygnał sprzedaży. Wcale nie powiedziane że na chwile nie pojedziemy na nowy szczyt ale bardzo szybko wrócimy.
spongebob, gwiazdy doji, sesja azjatycka swoje a europejska swoje
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
bankiers.pl
- klimokrates
- Pasjonat
mógłbyś pokazać skąd ta linie poprowadziłeś ? bo tak wygląda jak z kosmosu.
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
GOLD przebiło SMA200 na m5klimokrates pisze: bo tak wygląda jak z kosmosu.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!