atak na 1,30 na edku, czy bedzie on znaczny, czy slamazarny??
nie ma duzego popytu na silny atak... jest to psychologiczny poziom dla tej pary w tym miejscu>>?
Właściwie z uwagi na TF - aktualne będzie za 2-3 tygodnie.
USA kończy się "kredyt - limit zadłużenia" wyliczony za Obamy niemalże do wyborów...
Tak czy inaczej i jeden i drugi będzie musiał się zapożyczyć, żeby w jakiś sposób państwo mogło funkcjonować.
Pamiętacie zeszły rok i co było na giełdach jak nie było porozumienia między demokratami i republikanami ? Może to się zgra z poziomem 1.345..
Tu nie będzie pokojowych "negocjacji" w sprawie zwiększenia zadłużenia i ogólnie ciekaw jestem, kto wygra...
@mpapież - jesteśmy w silnym trendzie wzrostowym z h4, h1 i d1... - nawet jeśli tworzą się krótkie RGR na 1-5mm i to jest co zasięg kilku-kilkunastu pips. Wszystko zależy też kto jaką ma strategię i jakie ryzyko SL.
Bardziej jest to okazją do podkupienia - a nie do grania na spadki.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
Scorpiman pisze:brokerzy coś kombinują bo przed 10 minutami miałem zawieszoną platformę
wczorj w Nocy mialem tak samo na WBK szlecenie dzialaly ale nie bylo ruchow na swieczkach - brak notowan onlin a pozniej luka w dol na wykresie jak ruszyla przed chwila tez to samo
Scorpiman pisze:brokerzy coś kombinują bo przed 10 minutami miałem zawieszoną platformę
wczorj w Nocy mialem tak samo na WBK szlecenie dzialaly ale nie bylo ruchow na swieczkach - brak notowan onlin a pozniej luka w dol na wykresie jak ruszyla przed chwila tez to samo
o 23:00 to normalne bo robią rozliczenia i to trwa 10 min ale w ciągu dnia