Najwięksi brokerzy FX
Re: Najwięksi brokerzy FX
Nie, sprawa nie interesowała mnie z pozycji wyboru brokera tylko analizy rynku. Był taki czas, kiedy sam pracowałem u jednego brokera i wtedy umieściłem post
.

- ForexTig3r
- Maniak
Re: Re:
Nie popadajmy w nieracjonalne skrajności.RoLudlum pisze:Proponuje więc koledze brokerów w stylu forex448, forex667... . Jeśli broker ma zapewnić warunki handlu na conajmniej przyzwoitym poziomie musi mieć odpowiednią wielkość, to nie jest biznes który można założyć na mamę i "uprawiać" go w swoim pokoju.ForexTig3r pisze: Bo jak gruba ryba się napcha ....
Wiadomo, iż pierwszym i najważniejszym warunkiem jest bezpieczeństwo kapitału, czyli nijako nadzór.
Przykładami takich lepszych nowych jest ArmadaMarkets, AliorTrader, czy ostatnio Polski BRE FOREX ECN.
Mają lepsze kwotowania od takiego większego i renomowanego FxPro.
Taka Oanda naprawdę niezdrowo sobie poczyna z tymi opłatami, za wpłaty, za wypłaty, niedługo będą opłaty za pytania do supportu.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线