Teraz jak widać odbiegł od niego i przekształcił się w prywatne wycieczki.
Ja dla rozluźnienia przypomnę tylko coś co podałem na samym początku:
http://www.youtube.com/watch?v=alAKj7NvzUo

Wiesz, a ja jakoś nie narzekam.Songo89K pisze:Ciężkie chyba takie życie...jakaś kobieta chce iść z Tobą to łóżka a tu światełko - Czekaj,a jak się zakocha? we mnie się nie zakocha?...ale jak będzie chciała od razu dziecko? pierdziele, burdel pewniejszy...
Ponieważ założę się, że czytają to również młodsi ludzie których Twój tekst upewni, że niby nie ma ryzyka to postanowiłem sprostować ten stek bzdur. Otóż: wiesz w ogóle COKOLWIEK o testach na hiv? Zdajesz sobie sprawę, że nawet test 4 generacji nie jest do końca pewnym w obrębie miesiąca a test 3 generacji(ten najczęściej robiony) w wielu przypadkach wykrywa hiv DOPIERO po 3 miesiącach od ryzykownego kontaktu? Właśnie dlatego te testy robi się aby były NIEPODWAŻALNE dopiero po 12 tyg... Kolejna sprawa - rozumiem, ze te dziewczyny za dopłatą nie zrobią orala bez gumyjasonbourne pisze:Co do Hiva i innych chorób, to wy chyba nie wiecie jak agencje dzisiaj funkcjonują. Każda dziewczyna robi szczegółowe badanie raz na miesiąc, i to jest przecież sprawdzane,
Śledze dyskusję z wypiekami na twarzyInk. pisze:zbyt poważnie traktujecie ten temat i odpowiedzi jasonbourne
Idąc krok dalej, można argumentować, że seks sam w sobie jest szkodliwy. Czyli jedynym rozwiązaniem jest celibat. Na pewno co niektórzy bardziej błyskotliwi użytkownicy znajdą wiele argumentów na potwierdzenie swojej bzdurnej tezy.Ciekawy pisze: jak pamiętasz temat rozwinął się po Twoim stwierdzeniu, ze prostytucja NIKOMU nie szkodzi... ja twierdzę, że szkodzi...