Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Re: Aby mieć bujne życie erotyczne musisz dużo zarabiać

Nieprzeczytany post autor: jasonbourne »

Coś tak za poważnie się zrobiło. Ryzyko zakażenia HIV jest dużo niższe niż u takiej statystycznej dyskotekowej laski, która idzie na do klubu, żeby komuś dać w kiblu. Rozumiem, że o takich kobietach mówisz, bo szczerze mówiąc, jakoś nie wierzę, że tak potrafisz każdą w 4-5 godz, a koleżanki to już w ogóle dają Ci po 5 minutach rozmowy. Jeżeli kogoś bawi chodzenie po dyskotekach i zaliczanie tam lasek, cóż, nie wnikam, ja się tak nie bawię. Jakoś mnie takie panienki w ogóle nie kręcą.

Jak komuś pójście do agencji uwłacza, to tam nie chodzi. Dla mnie dziewczyny z agencji mają takie oto zalety:
- na pewno nie będzie chciała być naszą dziewczyną
-na pewno się w nas nie zakocha
-nie będzie chciała, żeby mieć z nią dziecko
-nie będzie chciała więcej pieniędzy oprócz tego ustalone

Jeżeli poznajesz normalną dziewczynę, zwłaszcza taką która zna się słabo, istnieje zagrożenie co najmniej jednego punktu, a być może nawet wszystkich czterech jednocześnie.Oczywiście, można sobie znaleźć fuck-friend, ale takich dziewczyn nie jest aż tak dużo, zwłaszcza jeżeli ma to być kobieta na jakimś poziomie, a nie dyskotekowy szmatławiec.
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Płoć
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Płoć »

jasonbourne pisze: Ale w jednym się zgodzę. Jeżeli artykuły naukowe poruszają temat czyjegoś zachowania na forum, które jest w 95% robieniem sobie jaj i pisaniem bzdur o dziwkach, to jak tak ambitnych prac naukowych nie czytam.

Myślę, że po tym stwierdzeniu można śmiało zamknąć wątek. Ja osobiście już zebrałem materiały na temat artykułu, który porusza zagadnienie zachowania się prawiczków w internecie w wątkach na tematy związane z seksem.
Trzymajcie za mnie kciuki... . Jak mi go opublikują to CI jasonbourne podeślę;)

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

jasonbourne pisze:Coś tak za poważnie się zrobiło. Ryzyko zakażenia HIV jest dużo niższe niż u takiej statystycznej dyskotekowej laski, która idzie na do klubu, żeby komuś dać w kiblu.
Podpowiem Ci, że większość dziewczyn nie chodzi na dyskotekę aby komuś dać w kiblu jak to napisałeś... ale takie co tak robią i tak zaliczają mniej "klientów" niż dziwki więc to co piszesz o statystyce jest delikatnie pisząc bzdurą.
jasonbourne pisze:jakoś nie wierzę, że tak potrafisz każdą w 4-5 godz, a koleżanki to już w ogóle dają Ci po 5 minutach rozmowy.
nie każdą ale źle nie wychodzi... odnośnie koleżanek to wiesz - jak dwoje DOROSŁYCH ludzi wie co che to mówi wprost i jest ok - bez mydlenia oczek papuśnymi tekstami...
jasonbourne pisze:Dla mnie dziewczyny z agencji mają takie oto zalety:
- na pewno nie będzie chciała być naszą dziewczyną
-na pewno się w nas nie zakocha
-nie będzie chciała, żeby mieć z nią dziecko
-nie będzie chciała więcej pieniędzy oprócz tego ustalone
Te Twoje zalety ma naprawdę wiele kobiet... wystarczy nie szukać wśród desperatek.

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

Ciekawy pisze: Te Twoje zalety ma naprawdę wiele kobiet... wystarczy nie szukać wśród desperatek.
Ha, ha, to masz chłopie problem jak tak się w Tobie nie zakochują.:) Ze mną jest niestety inaczej. Ale to ja.;)

Tak bardziej poważnie, jest jeszcze jedna zaleta. Nawet jeżeli prostytutka zajdzie w ciążę, co zawsze może się zdarzyć w trakcie seksu, mimo najlepszych zabezpieczeń, usuwa ciążę bez mrugnięcia okiem. Dla większości kobiet nie jest to jednak prosta decyzja. Znam wystarczająco wiele (smutnych) historii, gdzie powodem małżeństwa nie była prawdziwa, głęboka miłość, ale po prostu (niechciana za bardzo) ciąża. Cóż, każdy ma inne priorytety, inne wartości, ale dla mnie osobiście małżeństwo z kobietą, której być może nawet się nie kocha, ale przecież nie można jej zostawić, bo mamy dziecko, jest jedną z największych tragedii życiowych. Niszczy się ją, niszczy się siebie, niszczy się dziecko, bo co jest warty dom rodzinny, w którym nie ma miłości? Swoją drogą, spotkałem się z teorią i się z nią zgadzam, że żadna kobieta, która czuje się naprawdę kochana, NIGDY nie zostanie prostytutką.

To w sumie truizm przecież, że chociaż okazjonalny seks może dawać wiele przyjemności, również emocjonalnych (ale jestem super, taką dupę zaliczyłem), to zawsze istnieje ryzyko, że można spierdolić sobie życie. Wysoka to cena. Dziwki są tańsze. Nawet te najbardziej luksusowe.

To tak na koniec, bo jak mówiłem, ja sobie jaja robię, a wy traktujecie moje teksty z taką powagą i tak dosłownie, że to już się śmieszne robi.;)
Zapraszam do czytania moich artykułów "Jak zarabiać co najmniej 100% rocznie na rynku Forex" na portalu Comparic.pl

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

jasonbourne pisze:
Ciekawy pisze: Te Twoje zalety ma naprawdę wiele kobiet... wystarczy nie szukać wśród desperatek.
Ha, ha, to masz chłopie problem jak tak się w Tobie nie zakochują.:) Ze mną jest niestety inaczej. Ale to ja.;)
Jak obiecujesz im zlote gory do momentu zaciagniecia do lozka to nie ma co sie dziwic, kobieta jest istota naiwna. Przestan sciemnac im zanim zaciagniesz do lozka to unikniesz takich nieporozumien.

Awatar użytkownika
wojtasek
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: wojtasek »

wszyscy wiedzą o HIV, a o HPV panowie słyszeli?

http://pl.wikipedia.org/wiki/Wirus_brod ... _ludzkiego

zaiste głupio bym się czuł, gdyby moja przyszła małżonka schodziła na raka narządów, bo zaraziłbym ją nabytym gdzieś tam wirusem... (facetów akurat łapie od tego HPV głównie rak gardła, że pozwolę sobie przypomnieć). a zarazić się tym świństwem bez porównania łatwiej niż HIV

więc zamiast na dziffki/murwy, lepiej chyba iść na grzyby/ryby/lwyby, czy coś w ten deseń :)
Bork, bork, bork! Swedish Chef

Awatar użytkownika
Ciekawy
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Ciekawy »

wojtasek dokładnie... HIV, HPV, kiła... wymieniać można długo...hiv przy niektórych to tylko "mały" problem :) nie przed wszystkim zabezpieczy też prezerwatywa ;) no ale jeśli Jason uważa, że spierdolić można sobie życie tylko i wyłącznie przez niechcianą ciążę w która notabene nie zajdzie żadna dziewczyna gdy używacie rozważnie MARKOWYCH prezerwatyw a życia nie zniszczy hiv... no cóż. Pominę tą kwestię o której i Ty i ja wspomnieliśmy czyli "obdarzanie" prezentami innych osób(żona). Jason poszerz horyzonty i wejdź na jakąś stronę o hiv/aids lub chorobach wenerycznych(lub przenoszonych drogą płciową) ;)

Awatar użytkownika
jasonbourne
Pasjonat
Pasjonat

To raczej o to chodzi, że kobieta jest naturalnie zaprogramowana na stały związek i wychowanie dzieci, nawet w dzisiejszych czasach gdzie niby jest antykoncepcja, całkiem skuteczna zresztą, a dziewczyny potrafią czerpać przyjemność z seksu jako takiego, większość kobiet idzie raczej do łóżka z kimś kto może być dla nich stałym partnerem. Dlatego są bardziej wybredne od nas. I nawet jak ona mówi, że niby tylko romans, naprawdę nic poważnego, być może ona w to wierzy na poziomie logicznym, ale tak naprawdę one zawsze generalnie raczej szuka partnera a nie tylko fizycznych przyjemności. Zwłaszcza kobiety najbardziej wartościowe, które nie dają na lewo i prawo. Choć oczywiście trudno się nie zgodzić, że rzeczywiście jest ich mało, wszędzie tylko same kurwy, tyle że te w agencji chociaż mają z tego pieniądze, a dużo kobiet kurwi się za darmo.

Co do Hiva i innych chorób, to wy chyba nie wiecie jak agencje dzisiaj funkcjonują. Każda dziewczyna robi szczegółowe badanie raz na miesiąc, i to jest przecież sprawdzane, kto by poszedł do agencji gdzie jest choćby jedna chora dziewczyna? Chyba ktoś chory na umyśle. Takie rzeczy są niedopuszczalne. Natomiast jak często robią badania osoby normalne? Ile osób jest zarażonych HIV i zanim pojawią się symptomy, zaraża inne osoby? Bo nawet nie wie że jest chora? Pomijam statystyki, że w Polsce ok. 45 % osób nie używa prezerwatyw w kontaktach seksualnych z nieznajomymi osobami. Z drugiej strony słyszałem historię z agencji, jak koleś chciał być cwany, niby założył gumkę, ale później szybko ją zdjął, i wziął dziewczynę od tyłu bez gumy. Takie rzeczy są oczywiście w agencjach niedopuszczalne. Chłopak ma szczęście że żyje.;) Ale żyje, chociaż do agencji chyba już przyjść się nie odważy. Przecież to patologia.;) Każą gumy zakładać, świnie jedne.

Songo89K
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Songo89K »

To jest ciekawe, że nie raz temat tego samego dnia leci do kosza,pod pretekstem, że to forum o FX...natomiast w tym temacie od 2 lat dyskutuje się o dziwkach i końca nie widać...
Jason ktoś niebawem może uznać, że pracujesz dla "nich" jako marketingowiec "dziwki mają tyle zalet...dziwki są pewniejsze niż "zwykłe kobiety"....dziwki są wykształcone..." itd itp...

PS. Żebyś nie trafił na taką co sobie lewe badania załatwia...bo przecież stać je na to...
No i żeby Cię na dziecko nie spróbowała naciągnąć...z dziwkami nigdy nie wiadomo.
Ciężkie chyba takie życie...jakaś kobieta chce iść z Tobą to łóżka a tu światełko - Czekaj,a jak się zakocha? we mnie się nie zakocha?...ale jak będzie chciała od razu dziecko? pierdziele, burdel pewniejszy...

PS2. Płoć bardzo ciekawe podsumowanie ;)

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

zbyt poważnie traktujecie ten temat i odpowiedzi jasonbourne ;)

ODPOWIEDZ