Hej,
Ostatnio podpiąłem ekran tv do laptopa i zrobiłem poszerzenie ekranu (nie wiem czy tak się to fachowo nazywa), przejeżdżam myszką z tv na lapka i gra gitara.
Moje jednak pytanie jest następujące; Co Wy macie wrzucone na ekran/ekrany, tak żeby jaknajbardziej ułatwić trading ?
Ja póki co na dużym ekranie mam MT4 z 4ema oknami walorów a na lapku jeden na którym powiedzmy chcę grać.
Myślę, że można wymodzić o wiele więcej.
Dzięki z góry za odpowiedzi.
Co wrzucić na ekran/ekrany ?
-
- Gaduła
Re: Co wrzucić na ekran/ekrany ?
Rozumiem, iż widzisz wszystkie 5 wykresów jednocześnie ? Jednocześnie je analizujesz itp ? Bo jeśli nie to wystarczy chyba jedno okno...
Tak, widzę wszystkie 5, czy tam 6-7 (jeśli wrzucę na ekran kilka więcej) wykresów jednocześnie. Wszystko pod jednym oknem MT4, na kilku mniejszych okienkach w programie.
Można coś tu jeszcze usprawnić w temacie ?
Można coś tu jeszcze usprawnić w temacie ?
ja mam troche skromnie, kilka wykresow, kilka najwazniejszych wskaznikow i jakos sie kreci.

a na powaznie to wszystko zalezy od strategi i jest to sprawa indywidualna dla kazdego. Jednemy wystaczy 1 wykres inny bedzie gral na trzech lub wiecej.
ps. od razu pisze ze nie udostepniam nikomu moich zaprezentowanych wyzej wskaznikow!

a na powaznie to wszystko zalezy od strategi i jest to sprawa indywidualna dla kazdego. Jednemy wystaczy 1 wykres inny bedzie gral na trzech lub wiecej.
ps. od razu pisze ze nie udostepniam nikomu moich zaprezentowanych wyzej wskaznikow!