Dziękuję bardzo, ale coś mi nie działa-wrzuciłem do skryptów-ale nic nie wyświetla..spike_kd pisze:proszę bardzo - indyk do końca świeczki
DayTrading 11.10.2012
Re: DayTrading 11.10.2012
Zobaczcie ile pipsów powyżej ostatnich szczytów - się odbiła cena...
Dodajcie info - o tym ,że ryzyko banków to często 5 pips...
Powyżej są stopy i duzi gracze - stąd imho będzie mała korekta, żeby mogli sobie pozamykać co niektórzy...
nie jest to też regułą... i wycina stopy po czym wraca. - zależy jaki sentyment i jakie siły w grze...
Geometria podpowiada krótką korektę.
Dodajcie info - o tym ,że ryzyko banków to często 5 pips...
Powyżej są stopy i duzi gracze - stąd imho będzie mała korekta, żeby mogli sobie pozamykać co niektórzy...
nie jest to też regułą... i wycina stopy po czym wraca. - zależy jaki sentyment i jakie siły w grze...
Geometria podpowiada krótką korektę.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1%202:29ambar660 pisze:Dziękuję bardzo, ale coś mi nie działa-wrzuciłem do skryptów-ale nic nie wyświetla..spike_kd pisze:proszę bardzo - indyk do końca świeczki
Ten również dałem do experts/scripts ponownie uruchomiony mt4 dałem go w skryptach by dodał na wykres i nic...
Zależy gdzie wchodziłeś...BOCZEK pisze:myślisz ze na 295 warto coś zostawić z tej eLi czy wszytko przeładować na Sywlię
Jeśli masz dość daleko tego Longa - to możesz robić tak:
Mniejszy Headge z tego poziomu gdzie wg będzie S odbicie - i trzymasz do momentu odbicia dla L/ zamykasz - można wtedy się pokusić o dobranie jakieś mniejszej pozycji...
Ja wywaliłem - imho zbyt impulsywnie.
i czekam na powrót ceny niżej lub przebicie.
Geometria podpowiadałaby raczej mega krótki powrót niżej, reload i później z "dwururki"
o 16.00 wygasają opcje dlatego będą się pewnie spieszyć...
po ewentualnym przełamaniu 1.2919 dodatkowo cenę przyspieszą pękające stopy.
Quo Vadis? Już wiesz ?
EUR German institutes say Greece cannot be saved. German government sees "considerable risks" to economy
To zapewne indykator> dodajesz do indykatorów.bar660 pisze:Ten również dałem do experts/scripts ponownie uruchomiony mt4 dałem go w skryptach by dodał na wykres i nic...
i wrzucasz na wykres jak średnią MA
-- Dodano: czw 11-10-2012, 12:23 --
kamasoni pisze:EUR German institutes say Greece cannot be saved. German government sees "considerable risks" to economy

Quo Vadis? Już wiesz ?
experts >>> indicatorsbar660 pisze:Ten również dałem do experts/scripts ponownie uruchomiony mt4 dałem go w skryptach by dodał na wykres i nic...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- zastapmnie
- Pasjonat
chyba za szybko wyskoczyłem z edzia, jakoś nie widać, by mieli ochotę spadać, wygląda trochę na wąski boczniak przed kolejnym ruchem w górę
Staram się przetrzymywać straty i ciąć zyski, bo tak podobno robi większość, która przecież nie może się mylić...
Tak jak koledzy piszą - expers/indicators i wrzucasz na wykres - to nie jest skrypt 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.