Nowe Forum FabrykaForex.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Nowe Forum FabrykaForex.pl

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Tak ,reklamuję się tutaj ,bo mam do tego pełne prawo.
???
Hmmm na prywatnym sklepie jak nakleisz plakat na wystawową szybę bez zgody właściciela to myślisz że będziesz miał do tego prawo?
Dla mnie dopóki nie będziesz podbijał tematu co 2 dni to możesz sobie reklamować co chcesz.
Proroków kilku i tak wywiało po ostatnim oburzaniu więc nie będę prosił żebyś kogoś zabrał.
Postów admin nie skasował i rozmawiałem z prawnikiem
Tego to mi się już nawet nie chce komentować.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Wirus to moim zdaniem skoro rozważasz kiedyś usunięcie postów to uważam że powinno się Ciebie zbanować natychmiast w celu ochrony bazy danych oraz przejrzystości informacji tutaj zawartych.
Proponuję poprosić onet o usunięcie postów za ostatnie 10 lat, ciekawe co Ci odpowiedzą.
Ludzie narzekają że prawo jest skomplikowane w naszym kraju ale jak ma być jak wszyscy eksperci od prawa.
Potem ludzie ciężko się mają odnaleźć w innym kraju gdzie nie ma pieczątek a listy zwykłe są traktowane jak polecone.
Potem słyszę lamenty gdzie ludzie olewają system a potem ładują się w tarapaty i mówią ale to mi nie zostało dostarczone w prawidłowy sposób....
I przez takich ludzi musisz w kraju wypełniać dwadzieścia formularzy bo oni zawsze będą szukać dziury w całym.
Ale jakby się ktoś pytał to system jest zły a ludzie są cacy..... boże widzisz a nie grzmisz.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
mah1y
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: mah1y »

FabrykaForex.pl takie forum jak nawi to tylko miejsce gdzie mozna poklikac z ludzmi ktorzy maja ta sama pasje, czasami ktos napisze jakis madrzejszy post i tak to sie kreci.
Nikt tutaj nie wymysla nowych strategii bo systemy i strategie zostaly juz wymyslone, duzo ludzi testowalo rozne strategie i pozostawili slady tych czynnosci na tym wlasnie forum. Na sasiednim forum cos tam walcza z nowymi strategiami (i to wlasnie wyroznia tamto forum na plus) ale musze przyznac ze troche to komicznie wyglada (ktos nawet tutaj opisywal takie zachowanie podczas budowania nowego systemu).

Musze zaznaczyc ze rozumiem twoje zachowanie bo nowy admin rowniez i mi nie przypadl do gustu. Widac jednak ze ogarnal sie chlopak i ograniczyl swoj udzial do absolutnego minimum poki co. Wogole nie ma teraz sladu po tych zmianach. Jest dokladnie tak samo jak wczesniej.
Skoro nic sie nie zmienilo to po co zmieniac cokolwiek na sile?
Niepotrzebnie starasz sie plynac pod prad w tak banalnej sprawie. Tak naprawde chodzi tylko o to zeby na forum wymieniac poglady, a czym wiecej ludzi tym wieksze prawdopodobienstwo ze uslyszymy o czyms nowym co moze nas zainteresowac.

aliorr
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: aliorr »

Cadermo .......... kolejny dzień wchodzę na "Twoje" forum i co ........ i nic , kompletna kicha , daj chłopie sobie siana twoje motywy można przyrównać do psa ogrodnika - sam nie zje i innym nie da. Cóż nowy admin tez początkowo mnie delikatnie wnerwił , ale widać,że potrafi wyciagać wnioski opinii innych , i dla mnie jesli by jeszcze powróciły czasówki byłoby "cacy"......... Reklamy jeśli są to znajdują się w górnym banerze i nie ma przymusu aby w nie klikać.....Nie chcesz mu nabijać kasy nie klikaj , ceniłem sobie Ciebie za Twoją aktywność ale zachowanie takie jak obrażonego dziecka nie wróży dobrze FabryceForex.pl

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

Panowie, robicie offtopic. Forum zostało zareklamowane - nikt nie bronił. Ale porządek musi być.

Zablokowany