Nowe Forum FabrykaForex.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
Tig3r
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Re: Nowe Forum FabrykaForex.pl

Nieprzeczytany post autor: Tig3r »

FabrykaForex.pl pisze:mam taki kaprys to założyłem sobie forum
[...]
Co do liczby userów. Póki co tam nic nie ma to i userów nie ma.
[...]
Zrobiłem sobie forum dla zabawy ,do tworzenia go w wolnych chwilach.
Nie wróżę Ci sukcesu - postawić forum to bajka, wypełnić je treścią to co innego.

Nikt Ci nie pomoże bo tam nic nie ma i nie będzie, raz przez twoje podejście i nastawianie dwa że nie ma takiej potrzeby - jest wiele działających (wypełnionych treścią i użytkownikami) for o tej tematyce. nie wspomnę że szata graficzna i silnik forum to poprzednia epoka..

Daj se siana bo w pojedynkę to możesz sobie co najwyżej bloga pisać..
======================================================
Nie głupi ten co nie wie, lecz ten który nie chce się nauczyć..

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Cadermo, wróć...

FabrykaForex.pl
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: FabrykaForex.pl »

W tym tygodniu powinno pojawić się parę nowych treści :D
Nie wrócę na to forum z dwóch przyczyn. Nie odpowiada mi polityka tego forum i w dodatku skasowali czasówki.
Pozdrawiam

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

Jak będę czół bluesa na twoim forum, jestem w stanie opisać mój system. Więc się staraj bo jest tego wart.

Awatar użytkownika
NiceFox
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: NiceFox »

Niepotrzebnie na chlopaka najeżdzacie. Przecież to jego sprawa co robi z wolnym czasem.
Wkurzył się na reklamy i inne aspekty jak wielu innych. Właściciel zapoznal się jak działają fora amerykańskie np. forexfactory i doszedl do wniosku że reklam z postow trzeba się pozbyć, tym bardziej że wielu userow przeszło do forum.rynek-forex.pl m.in. ze względu na reklamy, no i "nową politykę"
Jest wiele miejsca dla For o tematyce Forex z pewnościa każde z odmiennym podejściem znajdzie zainteresowanych.
Obecnie działa kilka For (niektore nie są dostępne publicznie) z bardzo ciekawymi bazami.
Pieniądze rosną na drzewie cierpliwości.

Awatar użytkownika
xpep
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: xpep »

niezle forum 1 uzytkownik :D

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

NiceFox on poprosił o zbanowanie siebie a potem wraca żeby się reklamować na forum z którym się nie zgadza.
Dla mnie to dziecinada kto ma odejść to odejdzie.
A jak ktoś nie zarabia po przeczytania tego forum to na innym też mu się to nie uda.
Ludzie szukają winnych w okół siebie a nie rozumieją że forex to nie jest gra zespołowa.
Tutaj razem się nie da, co najwyżej można porównać to do sprintu na cudzych plecach.
Gdzieś tam dotrzemy ale to nie znaczy że nauczymy się biegać.
I tak na czyichś plecach wszyscy by chcieli, a już szczytem jest ten rynek-forex.
Nicki z nawigatora żeby przetransferować swój "dorobek" z nawigatora.
Tylko co niektórzy nie mieli co transferować oprócz ilości postów nabitych w czasówkach.
Nie wiedząc że sami pchają się w objęcia komercji.
Mnie akurat nie jest po drodze z adminem bo ja wyczyściłbym to forum tak że zostałaby garstka ludzi.
Ale wartościowych a nie takich jak to czas pokazał, kapryśnych i podatnych jak chorągiewka na wietrze.

Generalnie nie zauważyłem zniknięcia jakiejś wartościowej osoby dla tego forum.
No może kilku rzadziej wpada ale po latach to się każdemu tutaj zdarza, generalnie żywotność userów jest 2-3 lata potem nadchodzą nowi.
To forum jest jak biblioteka ludzie przychodzą po wiedzę a nie dlatego że jest z kim pogadać.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

krystian74
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: krystian74 »

"To forum jest jak biblioteka ludzie przychodzą po wiedzę a nie dlatego że jest z kim pogadać"

W pierwszej chwili byłem zafascynowany tym forum, potem doznałem olśnienia że każdą wypowiedź należy poprzeć udokumentowaną transakcją, własnym systemem, rodzajem rachunku itd. To forum nie daje nic w zamian oprócz przepychanek słownych i chęci pozyskania czyjegoś systemu.Na forum jest jedynie parę osób które pokazały systemy, opisały je i tak się wiesza na mich koty bo czegoś brakuje. Po pewnym czasie zacząłem traktować forum jako dobrą rozrywkę, nie dając nić w zamian bo i poco skoro i tak będę narażony na pośmiewisko. Na Forexfactory cały czas powstają nowe systemy, trochę inaczej podchodzą do zarobionej kasy przez forumowiczów tworzących tą społeczność, dlatego dzięki temu forum mam wiedzę i technikę zarabiania na FX. Tutaj zaglądam tylko aby się pośmiać a zarazem współczuć przy tworzeniu następnej FABRYKI, KOPALNI, HUTY wiedzy na temat rynku FX jak zwał tak zwał.
Życzę wszystkim powodzenia przy wyporze następnego kombinatu FX.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

No tutaj Camdero zachował sie troszke dziwnie, najpierw prosi o usunięcie wszystkiego i permanentnego bana a potem wraca z reklamą

druga sprawa to podejscie jego jako admina :
FabrykaForex.pl pisze:mam taki kaprys to założyłem sobie forum
FabrykaForex.pl pisze: Zrobiłem sobie forum dla zabawy ,do tworzenia go w wolnych chwilach.
Albo zabieramy sie do czegoś i robimy to porządnie albo nie robimy wcale, a zaznaczając takie podejście na forum z którego chcesz skubnąć paru userów sam ich zniechęcasz, no chyba że szukasz kogoś kto będzie tworzył to forum za ciebie :)
krystian74 pisze:Po pewnym czasie zacząłem traktować forum jako dobrą rozrywkę, nie dając nić w zamian bo i poco skoro i tak będę narażony na pośmiewisko
A skąd takie wnioski?

FabrykaForex.pl
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: FabrykaForex.pl »

Drogi Ink ,dopiero gdy spojrzałem na Twój obecny profil to zrozumiałem Twoje podejście.Twoje dziwne podejście do obrony tego forum jak własnego kraju zostało właśnie wytłumaczone.

Ale wracając do wątku. Darku. Skasowałem swoje konto . Cadermo.Postów admin nie skasował i rozmawiałem z prawnikiem i wcale nie będzie łatwe udowodnienie mu ,że posty skasować musi . Dlatego sprawę odpuściłem.
Tak ,reklamuję się tutaj ,bo mam do tego pełne prawo.

Ink ,mogę robić co chcę i brać się za to forum od strony jakiej będę chciał i zbytnio nie interesuje mnie ,że masz pretensje o to ,że nie wezmę się za nie w pełni i nie stworzę tego w tydzień.Swój cel osiągnąłeś i gratuluję. Ja jednak nie chcę być krówką.

Pozdrawiam

Zablokowany