DayTrading 9.10.2012
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading 9.10.2012
spoko nie negujeziom_szybkiego_lopeza pisze:Tak. Taki mam styl i mi odpowiada, jak przestane zarabiac to zmienie

Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
a co tutaj gadają o tym kto ma lepszy styl, a i po co? każdy wie ze najlepsza analiza to ta zarabiająca, tzw AZ
ja tam gram na oko i tera biorę eLe
tylko jeszcze rzucę okiem czy detal saxo wyczyszczony
tylko jeszcze rzucę okiem czy detal saxo wyczyszczony

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- klimokrates
- Pasjonat
na górce ?BOCZEK pisze:a co tutaj gadają o tym kto ma lepszy styl, a i po co? każdy wie ze najlepsza analiza to ta zarabiająca, tzw AZ
BOCZEK pisze:a co tutaj gadają o tym kto ma lepszy styl, a i po co? każdy wie ze najlepsza analiza to ta zarabiająca, tzw AZ
Jesteśmy tutaj, w końcu aby pomagać sobie na wzajem co nie?
Co sądzicie o takiej analizie?

Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
w dołku, myslę podobnie, do tego zamykająca sie h4, zobaczymy..... z ogonkiem?
a i na pewno to nie jest rgr! ani oRGR!
a i na pewno to nie jest rgr! ani oRGR!
Ostatnio zmieniony 09 paź 2012, 11:51 przez BOCZEK, łącznie zmieniany 1 raz.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Większa szansa w najbliższych godzinach na pokonanie poziomu fibo 23.6 (wzrostu lipiec-wrzesień) czy raczej powolne odbijanie się od niego w stronę 1.300 ? Bo jak na razie trochę odreagowania po dość mocnym spadku - a co potem ?
A co do spadku : Doszedł ktoś już co się wydarzyło między 9 a 10 ? Bo jakby nie patrzeć takiej sytuacji to przy pomocy najdziwniejszych analiz nie można się było spodziewać...
A co do spadku : Doszedł ktoś już co się wydarzyło między 9 a 10 ? Bo jakby nie patrzeć takiej sytuacji to przy pomocy najdziwniejszych analiz nie można się było spodziewać...
Market action discounts everything
- klimokrates
- Pasjonat
palmfaceneonisan pisze: A co do spadku : Doszedł ktoś już co się wydarzyło między 9 a 10 ? Bo jakby nie patrzeć takiej sytuacji to przy pomocy najdziwniejszych analiz nie można się było spodziewać...
Może to walka z linią spadku na W1?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Co zrobi dax? Ktoś z was ma jakies przypuszczenia? TO teraz korekta jesszcze czy juz powrot do wzrostów?