To w takim razie mam do was pytanie panowie, kiedy wg Was działa AT a kiedy nie ? na konferencjach nie działa a gdy nie ma wydarzeń działa ? czemu dziś o 9:30 kiedy przemawiał Mario, nie leciało w dół do piekła, bez hamulców bez wsparć tylko spadło do określonego poziomu ? Bo co detal saxo ustawił sobie tak zlecenia ? albo na oandzie tak było ? i czemu akurat do tego poziomu ? Otwórzcie oczy, zawsze jak jest konferencja czy to Ben czy Mario to nie leci byle gdzie tylko zawsze to są określone poziomy, po prostu ruchy wykonują się szybciej, tyle. Przepraszam za OTziom_szybkiego_lopeza pisze:No wiadomoStforex pisze:Ktoś pytał o Draghiego
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p518287
Daremny trud. Zawsze znajdzie się jakaś kreska, która wszystko wyjaśni. Co tam banki centralne czy rynek długu. Przecież draghi przed konferencją robi szybko na smartfonie analizę fal, gacoperzy a za support mu robi finlandzki PM występujący na 15 min wcześniej, bo mu z AT wyszło, że ma teraz coś krzywo powiedzieć.Ale jak się dzięki temu zarabia, to dlaczego zaprzestać ?![]()
trafiles chyba w sedno. AF bez AT nie istnieje i na odwrót. Bez połączenia tego, ciężko chyba byłoby zarabiać.
DayTrading 9.10.2012
- klimokrates
- Pasjonat
Re: DayTrading 9.10.2012
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła
a wg mnie AT daje odpowiednie zyski az event AF tego nie spier*olizeuss pisze:i tu słusta pomyła my friend.ziom_szybkiego_lopeza pisze: No wiadomotrafiles chyba w sedno. AF bez AT nie istnieje i na odwrót. Bez połączenia tego, ciężko chyba byłoby zarabiać.
AT poradzi sobie bez AF, a AF bez AT ginie.
Bic
a tak w ogóle to może ktoś z fundamentalistów poda kilka info typowo fundamentalnych, bo wydaje mi się, że nie do końca wszyscy wiedzą czym jest analiza fundamentalna. 

- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
klimokrates pisze: To w takim razie mam do was pytanie panowie, kiedy wg Was działa AT a kiedy nie ? na konferencjach nie działa a gdy nie ma wydarzeń działa ? czemu dziś o 9:30 kiedy przemawiał Mario, nie leciało w dół do piekła, bez hamulców bez wsparć tylko spadło do określonego poziomu ? Bo co detal saxo ustawił sobie tak zlecenia ? albo na oandzie tak było ? i czemu akurat do tego poziomu ? Otwórzcie oczy, zawsze jak jest konferencja czy to Ben czy Mario to nie leci byle gdzie tylko zawsze to są określone poziomy, po prostu ruchy wykonują się szybciej, tyle. Przepraszam za OT
Ale czy Ty nie pojmujesz, ze mario dzisiaj nic nie powiedzial i zjazd byl spowodowany czym innym ? Ja detal saxo ( a szczegolnie jednego detaliste

ziom_szybkiego_lopeza spojrzałem na statystyki myfxbook i muszę przyznać rewelacyjny wynikziom_szybkiego_lopeza pisze:No wiadomoStforex pisze:Ktoś pytał o Draghiego
http://forex-nawigator.biz/forum/pogadu ... ml#p518287
Daremny trud. Zawsze znajdzie się jakaś kreska, która wszystko wyjaśni. Co tam banki centralne czy rynek długu. Przecież draghi przed konferencją robi szybko na smartfonie analizę fal, gacoperzy a za support mu robi finlandzki PM występujący na 15 min wcześniej, bo mu z AT wyszło, że ma teraz coś krzywo powiedzieć.Ale jak się dzięki temu zarabia, to dlaczego zaprzestać ?![]()
trafiles chyba w sedno. AF bez AT nie istnieje i na odwrót. Bez połączenia tego, ciężko chyba byłoby zarabiać.

Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Dzięki uprzejmości Escozeuss pisze:a tak w ogóle to może ktoś z fundamentalistów poda kilka info typowo fundamentalnych, bo wydaje mi się, że nie do końca wszyscy wiedzą czym jest analiza fundamentalna.
http://waluty.com.pl/a8858-analiza_fund ... towym.html
Czyli pewnie grasz na danych z wykorzystaniem małych interwałów? stop lossy również?ziom_szybkiego_lopeza pisze:Polaczylem AF z AT
Ja jakiś czas temu zrezygnowałem z interpretacji fundamentów na rzecz analizy technicznej i opieram się głównie na analizie h1.
Życzę wszystkim wolności i sukcesów!
Jak angie merkel zajmie sie dzis ratowaniem grecji to jutra dla nich nie widze
Bic
- klimokrates
- Pasjonat
I dzięki tej wiedzy dokonujesz transakcji średnio na poziomie 3,2 pipsa ?ziom_szybkiego_lopeza pisze:Polaczylem AF z AT
Kawa powinna być czarna jak smoła, słodka jak pszczoła i gorąca jak smoła