photo hosting sites
według mnie nie ma mowy o naciąganej ZL, tutaj według mnie nie ma żadnej ZL, ZL masz dobrze narysowana tam gdzie jest pierwsza linia czarna, ale tam to mamy ZL wzrostową.manygridi pisze:Dla mnie to low świecy poprzedzającej świece momentum.
Czyli trochę naciągane to moje ZL?
Nie wiem ogólnie obserwujemy, nie widać żeby kabel miał ochotę się zatrzymać mimo wszystko, że fajny ten poziom, ja w sowich analizach od samego szczytu czaiłem się na sell tam gdzie doszli dzisiaj a ogólnie rzec biorąc w ostatnim tygodniu kilka razy w shorta na kablu wchodziłem TP dokładnie gdzie dzisiaj doszli a uzbierałem parę śmierdzących pipsów na tych wsztystkich zagraniachmanygridi pisze:albo weźmy kabel, czy ZL z D1 może zatrzymać kurs czy też za dużo profitu jest niżej do zjedzenia i dopiero ZL z W1 będzie wsparciem dla Was?
klonmarcin pisze:klonmarcin pisze:Skończone - może później nadarzy się jeszcze okazja na Longa - na razie koniec.
online photo storage
images
15 minut później punktualnie o 9:00 dołożyłem 1/4 S po 29744 tp bez zmian - jak widać obie pozycje zostały zakończone na TPklonmarcin pisze:1/4 S po 29801 tp 29330.
Odpowiedź na screenie. A w nocy na aud/usd doszli do mojego TP - szkoda, że już pozycja była wywalona.DonForex:-) pisze:Możesz powiedzieć czemu od razu dałeś S?