DayTrading 8.10.2012
Re: DayTrading 8.10.2012
nie no sorry nie mogłem sie powstrzymac, jeżeli pokażą dużą rozbieżność z oczekiwaniem to załączą lampke i kurs może mocno zacząć iść w danym kierunku, według mnie będzie raczej wersja slight
To odczyty za sierpień, dla rynku to prehistoria.
pozostanie konsola?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Raczej tak, można coś będzie ugrać.
Troszkę straciłem na zbyt dużej wierze we wzrost...
Troszkę straciłem na zbyt dużej wierze we wzrost...
możliwe że konsole będziemy mieli do jutra Startuje sezon wyników w USA
We wtorek Alcoa tradycyjnie otworzy sezon publikacji wyników na Wall Street. To będzie trudny sezon. Oczekuje się, że w III kwartale 2012 roku zyski spółek tworzących indeks S&P500 spadną o 2,4% (wg agencji Reutera) w stosunku do analogicznego kwartału 2011 roku. W II kwartale zyski te wzrosły o 6,5% R/R, natomiast w pierwszych trzech miesiącach o 6,3% R/R. Niskie oczekiwania co do rocznej dynamiki zysków sprawia, że jest spore pole do pozytywnej niespodzianki. I to w tej chwili jedyna nadzieja na kontynuację wzrostów na giełdach.
We wtorek Alcoa tradycyjnie otworzy sezon publikacji wyników na Wall Street. To będzie trudny sezon. Oczekuje się, że w III kwartale 2012 roku zyski spółek tworzących indeks S&P500 spadną o 2,4% (wg agencji Reutera) w stosunku do analogicznego kwartału 2011 roku. W II kwartale zyski te wzrosły o 6,5% R/R, natomiast w pierwszych trzech miesiącach o 6,3% R/R. Niskie oczekiwania co do rocznej dynamiki zysków sprawia, że jest spore pole do pozytywnej niespodzianki. I to w tej chwili jedyna nadzieja na kontynuację wzrostów na giełdach.
ładna była falka m5 po odbiciu o fibo, zasięg 15 pipsów
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
i mamy formacje 5.0 na edku i usdchf ciekawe czy ruch będzie zgodny ze wzorem 

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
Czyli, żę niby gdzie pójdzie ? Nie odbierz tego źle, ale tak patrze to zawsze jakaś formacja gdzieś jest 

mamy potencjalnie punkt D z formacji 5.0 powinno odbić w góre na edku w dól na usdchfziom_szybkiego_lopeza pisze:Czyli, żę niby gdzie pójdzie ? Nie odbierz tego źle, ale tak patrze to zawsze jakaś formacja gdzieś jest