Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Na chwilę obecną nie ma w planach VPS.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
Moje pytanie jest do ArmadaMarkets, mianowicie czy mając 500 zł jest sens zakładania konta real w Armada Markets?
Czy istnieją znaczne różnice w szybkości składania zleceń i rozjeżdżaniu spredu na kontach demo i real: Clasic oraz Exchange?
Czy istnieją znaczne różnice w szybkości składania zleceń i rozjeżdżaniu spredu na kontach demo i real: Clasic oraz Exchange?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Jedyna różnica pomiędzy tymi kontami jest taka, że konto Exchange posiada comission, a w koncie Classic jest ono dopisane na sztywno do spreadu ( 0,3p w górę oraz 0,3p w dół = w sumie 0,6 pips ).
Reszta jest identyczna. ( poza minimalnym kapitałem )
A czy jest sens ? Sam Pan musi sobie odpowiedzieć na to pytanie. Nie wiemy jakie pary Pana interesują, jaką strategią Pan inwestuje, jak często dokonuje Pan wpłat / wypłat.
Wszelkie dane odnośnie spreadów / swapów / kosztów wpłat oraz wypłat znajdzie Pan na naszej stronie WWW. Proszę sprawdzić i zobaczyć czy taka oferta jest dla Pana korzystna.
Reszta jest identyczna. ( poza minimalnym kapitałem )
A czy jest sens ? Sam Pan musi sobie odpowiedzieć na to pytanie. Nie wiemy jakie pary Pana interesują, jaką strategią Pan inwestuje, jak często dokonuje Pan wpłat / wypłat.
Wszelkie dane odnośnie spreadów / swapów / kosztów wpłat oraz wypłat znajdzie Pan na naszej stronie WWW. Proszę sprawdzić i zobaczyć czy taka oferta jest dla Pana korzystna.
Mam jeszcze jedno pytanie, dotyczy ono kosztów wypłat. Szukałem na stronie Armada Markets ale znalazłem tylko, że za wypłaty nie są pobierane żadne opłaty oprócz opłat pośredników, np. opłat banku.
Prosiłbym o odpowiedź lub link, zakładając że chciałbym mieć rachunek Forex w złotówkach i dokonywać tylko i wyłącznie transakcji poprzez bank, to jakie poniosę koszty (w przybliżeniu) wypłaty złotówek z Armada Markets na polskie konto bankowe prowadzone w złotówkach?
Prosiłbym o odpowiedź lub link, zakładając że chciałbym mieć rachunek Forex w złotówkach i dokonywać tylko i wyłącznie transakcji poprzez bank, to jakie poniosę koszty (w przybliżeniu) wypłaty złotówek z Armada Markets na polskie konto bankowe prowadzone w złotówkach?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Wypłata poprzez przelew bankowy kosztuje 4,47 EUR.
Witam!
Większość została chyba powiedziana, mam jeszcze trzy pytania:
1. Jaka jest maksymalna wielkość pozycji, którą można mieć otwartą na jednej parze?
2. Startowe konta mogą być otwierane z dźwignią 1:500. Czy jest ona potem automatycznie zmniejszana do poziomu 1:100, jeśli wartość rachunku przekroczy kwotę X, czy mogę mieć dalej lewar 1:500 przy rachunku np. 100.000 PLN?
3. Wypłaty środków - jaka jest forma składania dyspozycji wypłaty? Czy robię to za pośrednictwem e-mail'a, czy wniosek musi być wysłany klasyczną pocztą?
Pozdrawiam,
Łukasz
Większość została chyba powiedziana, mam jeszcze trzy pytania:
1. Jaka jest maksymalna wielkość pozycji, którą można mieć otwartą na jednej parze?
2. Startowe konta mogą być otwierane z dźwignią 1:500. Czy jest ona potem automatycznie zmniejszana do poziomu 1:100, jeśli wartość rachunku przekroczy kwotę X, czy mogę mieć dalej lewar 1:500 przy rachunku np. 100.000 PLN?
3. Wypłaty środków - jaka jest forma składania dyspozycji wypłaty? Czy robię to za pośrednictwem e-mail'a, czy wniosek musi być wysłany klasyczną pocztą?
Pozdrawiam,
Łukasz
Sygnały daytrading + daily webinar + trade copy zobacz http://abgarfx.com | Twitter: @abgarman - można pytać o opinie o mnie | MyFXBook - konto sygnałowe: http://www.myfxbook.com/members/fxsigna ... nce/634307
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Ad1: Pojedynczej ? 200 lot.
Ad2: Przy wyższych kwotach jest zmniejszana. Natomiast progi mogą być negocjowane.
Ad3: Do wypłat za pomocą przelewu jest formularz online. Do wypłat przez Skrill należy wysłać maila.
Ad2: Przy wyższych kwotach jest zmniejszana. Natomiast progi mogą być negocjowane.
Ad3: Do wypłat za pomocą przelewu jest formularz online. Do wypłat przez Skrill należy wysłać maila.
Nie jestem w stanie zalogować się na platforme przez aplikacje na win. Na androidzie hula. Pisze ze brak polaczenia. Pc i phone korzystaja z tego samego łącza. Ma ktoś taki problem?
edit: reinstal aplikacji pomógł...
edit: reinstal aplikacji pomógł...
Witam. Gdzie znajdę instrukcję obsługi platformy transakcyjnej w języku polskim?
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
W tej chwili nie posiadamy polskiej instrukcji obsługi Metatradera. W sieci jest jednak tego dużo i łatwo znaleźć, zarówno w wersji pisanej i jak w formie filmików instruktażowych.