DayTrading 5-7.10.2012
Re: DayTrading 5-7.10.2012
pisałem wcześniej o nowych maksimach na złocie w przypadku złych danych....a że dane lepsze, to i odwrotnego ruchu można było się spodziewać
ale myślę ze złoto w tym roku zobaczymy jeszcze w okliacach 1900
ale myślę ze złoto w tym roku zobaczymy jeszcze w okliacach 1900
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
EURJPY i USDJPY opory zagrożone 

Ifarrg pisze:nie no, to zeby takie rzeczy zgadnąć to trzeba .. no własnie, co trzeba???BOCZEK pisze:gold!!!
Zielony jestem, kto tak ustawia? Brokerzy, banki, miliarderzy? Jest w ogóle w stanie ktoś takie ruchy przewidzieć?
da się, wprawdzie srebro ale identyczna sytuacja, patrz historia

http://www.myfxbook.com/members/slowlyb ... alm/382638
to albo przebiją 305 i dalej up, albo nie
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
czyli co, rzeczywiscie, jak sie nie jest w jakiejs długoterminowej pozycji, to lepiej zamknac pozycje wczesniej, przed ogloszeniem danych i dopiero po ogloszeniu tradowac...
To pytanie, gdzie najszybciej pojawiają się dane? Bo np strona xtb się zawiesiła...
To pytanie, gdzie najszybciej pojawiają się dane? Bo np strona xtb się zawiesiła...
forexfactory.com jest niezłe
1,3045 mamy chyba mały opór sforsujemy? 
EUR/USD

EUR/USD
technicznie up, na d1, h4, h1, i w1 - ae w1 jeszcze nie zamknięta,
fundamentalnie eS....
na obrazku m1, o ile wybiją się z tego trójkąta o tyle kolejno maxima w przyszłym tygodniu, czemu? bo jak się wybiją górą to W1 zamknie się wysoko, a to nie wróży spaodków
szkoda ze mam S pod danych a pisałem o opcji na paradoks
fundamentalnie eS....
na obrazku m1, o ile wybiją się z tego trójkąta o tyle kolejno maxima w przyszłym tygodniu, czemu? bo jak się wybiją górą to W1 zamknie się wysoko, a to nie wróży spaodków
szkoda ze mam S pod danych a pisałem o opcji na paradoks
opcja na paradoks, osłabią dolara, tym samym umacniając gospodarkę ???
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Tak myślę!
Tak myślę!
Ciekawe czy Amerykanie kupią napompowane indeksy, czy zrobią korektę.
dane drukowane dystrybucja trwa moim zdaniemcore pisze:Ciekawe czy Amerykanie kupią napompowane indeksy, czy zrobią korektę.