DayTrading 5-7.10.2012
Re: DayTrading 5-7.10.2012
-Wygrywa tylko ten kto ma jasno określony cel i nieodparte pragnienie aby go osiągnąć.
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
-Mądry człowiek nie opłakuje przegranej, lecz szuka sposobu jak wyleczyć odniesione straty.
-"zwycięstwo to nie wszystko, a zaledwie część wszystkiego"
2x doji na H4 na edku
I co, nic nie powiecie??? Mnie rozwalił ruch na daxie... W ciagu minuty dziury masakra...
bokażdy szuka dobrego miejsca na zajęcie pozycji 

Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
No ale w momencie, gdy jesteś w dobrej pozycji, odwracasz głowę, a twój zysk stopniał o 90%, bo poszla świeca w przestrzeń to może człowiekiem trochę wstrząsnąć... Już drugi raz tak mam w ciągu 2 dni, a SL wcale nie małe było...
Czy po tych danych dolar do euro nie powinien się umacniać? Bo jakoś mi to z wykresów nie wynika...
Czy po tych danych dolar do euro nie powinien się umacniać? Bo jakoś mi to z wykresów nie wynika...
gold!!!
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Dane z sto bezroboicia pieknie drukowane sa 

Umacnia się, ale do jena 

nie no, to zeby takie rzeczy zgadnąć to trzeba .. no własnie, co trzeba???BOCZEK pisze:gold!!!
Zielony jestem, kto tak ustawia? Brokerzy, banki, miliarderzy? Jest w ogóle w stanie ktoś takie ruchy przewidzieć?
Wyrysuj sobie linie trendu na D1Ifarrg pisze:nie no, to zeby takie rzeczy zgadnąć to trzeba .. no własnie, co trzeba???BOCZEK pisze:gold!!!
Zielony jestem, kto tak ustawia? Brokerzy, banki, miliarderzy? Jest w ogóle w stanie ktoś takie ruchy przewidzieć?