DayTrading 4.10.2012
Re: DayTrading 4.10.2012
AUDUSD pięknie wystrzelił, ciekawe jaki zasięg
1,036 ?Brandon pisze:AUDUSD pięknie wystrzelił, ciekawe jaki zasięg
gbp/usd też ładnie poszedł do góry
Za jakiś czas WR 104 zmiecie ten cały bajzel...... i nastanie cisza.....
coś tam o tym dlaczego wprowadzili kiui3, głównie ze Ameryka bez kue nie poradziła by sobie z rynkiem pracy i coś tam o inflacji.... chyba ze trzymają ją w ryzach
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
można powiedzieć ze sraczka i własciwie nic się dziś z funmanetalnje strony nie zmieniło, za to technika i ta w1 rozbudzają wyobraźnię 1,36
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
i po FMOC nic nie bylo zadne nowe luzownie wdlzenie qe3 itp na co liczyli i sie przeliczyli
- ForexTig3r
- Maniak
Najciekawiej było/jest na USDCAD
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Ryzyka związane z QEIII są pod kontrolą - minutes
PAP - Biznes
4 Paź 2012, 21:07
04.10. Waszyngton (PAP/Internet) - Amerykańscy bankierzy centralni na wrześniowym posiedzeniu FOMC byli zdania, że możliwa jest zmiana rozmiaru miesięcznego skupu obligacji, w ramach realizowanego przez Fed programu luzowania ilościowego, w celu redukcji ryzyk związanych z programem, takich jak destabilizacja rynków finansowych i wzrost inflacji - wynika z raportu z ostatniego posiedzenia FOMC.
tak samo jak w 2007 banka na nieruchomosciach i kredytach Brennake PINOKIO
PAP - Biznes
4 Paź 2012, 21:07
04.10. Waszyngton (PAP/Internet) - Amerykańscy bankierzy centralni na wrześniowym posiedzeniu FOMC byli zdania, że możliwa jest zmiana rozmiaru miesięcznego skupu obligacji, w ramach realizowanego przez Fed programu luzowania ilościowego, w celu redukcji ryzyk związanych z programem, takich jak destabilizacja rynków finansowych i wzrost inflacji - wynika z raportu z ostatniego posiedzenia FOMC.
tak samo jak w 2007 banka na nieruchomosciach i kredytach Brennake PINOKIO
Ktoś wie o której będzie komunikat BOJ ?