Nowe Forum FabrykaForex.pl

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Cadermo co tu bronić? Ja mam tu więcej wrogów niż przyjaciół.
Ale ich bardziej nawet szanuję bo wiem że mają inne zdanie i to powoduje że się od nich coś uczę.
A tak to bym błądził całe życie jakby mnie klepali po plecach.
Oczywiście taką kasiorę trzepałem z usuwania niewygodnych tematów i krycia spisków światowych że aż sam zrezygnowałem z moderatorstwa bo się już nachapałem.
:509:

ehhh szkoda słów.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

daromanchester pisze: Ja się nawet trochę cieszę z tego zamieszania bo się przeczyści na forum.
Prima baleriny i fochowcy opuszczą forum a osoby które mają swój rozum i nie ulegają tłumowi pozostaną i z takimi mi po drodze.
Większość wróci. Jak kurz opadnie, okaże się, że nie jest tak źle.. ;)

VinciPro
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: VinciPro »

Hehe, ale nie powiem, nazwa kreatywna :mrgreen: i nie ma nic wspólnego z forexfactory :)

Niestety, biznes to biznes, z resztą te reklamy nie są uciążliwe. Ale dobrze, niech powstaje stary nawigator na nowym forum, na darmowym hostingu. Tak jak piszesz daromanchester, forum się przeczyści od największych krzykaczy i wszystko będzie po staremu.

A od główki bolenia i kuśki stojenia to polecam autorowi wątku Cholagogę :)
Uniwersytet Spekulacji - szkolenia GPW i FX

Cadermo

Nieprzeczytany post autor: Cadermo »

VinciPro pisze:forum się przeczyści od największych krzykaczy i wszystko będzie po staremu.
Najgorsze jednak jest to ,że ty dalej będziesz szkolił...

Powracając do hostingu. To w jednej chwili może go updatować do lepszej ,płatnej wersji.

FabrykaForex.pl
Bywalec
Bywalec

Re: Nowe Forum FabrykaForex.pl

Nieprzeczytany post autor: FabrykaForex.pl »

Poprzednie konto FabrykaForex zostało zbanowane ,więc zakładam nowe. Na forum trochę zmian. Prace idą powoli ,ale w dobrym kierunku ,odświeżam temat i zapraszam serdecznie !
Istnieje oczywiście dział czatu ,w którym można rozmawiać na dowolne tematy . Tak jak było na starym nawi . :mrgreen:
Logo tymczasowe ,niedługo pojawi się nowe ,profesjonalne.
Pozdrawiam

Awatar użytkownika
mdmainside
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: mdmainside »

Cztery strony pisania o niczym :D

Przecież to jest tylko forum :)

FabrykaForex.pl
Bywalec
Bywalec

Poszukuję moderatora lub współtwórcy forum . Ogłoszenie na forum w dziale Czat48h.

Awatar użytkownika
seba
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: seba »

widzisz cadermo strzeliles focha na reklamy a teraz reklam nie ma wcale :)
czyli mniej niz bylo wczesniej bo na "starym navi" pojawiala sie u gory jakas reklama tekstowa zaraz pod logiem
i zamiast normalnie dzialac tu na navi to musisz sie bujac teraz z jakims dziwnym forum gdzie masz 1 uzytkownika
po co? na co? komu to potrzebne?

MilosnikDF, Wysłany: Wczoraj 20:42
To po co zakładasz swoje forum? Miało być one ekstra wydarzeniem - a nie stać Cię na opisanie swojego systemu - jednym słowem ŻAL
wlasnie widze ze juz masz chyba znowu 0 uzytkownikow
Ruch zwrotny skończy się dokładnie w miejscu ustawienia SL

Awatar użytkownika
Miszcz
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: Miszcz »

seba pisze:widzisz cadermo strzeliles focha na reklamy a teraz reklam nie ma wcale :)
Faktycznie, dopiero teraz sobie uświadomiłem że nie ma reklam :)
Zresztą admin po kiepskim starcie ogólnie zasługuje na pochwałę za kawał dobrej roboty przy forum :).
Cadermo, jak tak Ci się tu nie podoba to może lepiej jak założysz bloga/zwykłą stronę?

FabrykaForex.pl
Bywalec
Bywalec

Seba ,mam taki kaprys to założyłem sobie forum :) Zbytnio nie interesuje mnie opinia o tym dlaczego je założyłem. Reklamy zniknęły przez takich jak ja . Którzy z tego forum zrezygnowali. Gdyby nikt nie protestował to by reklamy zostały ,taka jest prawda. Ale Admin dobrze wie ,że to nie starczy i reklamy strzeli. Tyle na temat Nawi.

Co do liczby userów. Póki co tam nic nie ma to i userów nie ma. Nie zależy mi na tym by stworzyć drugie nawi jeśli chodzi o liczbę użytkowników. Zrobiłem sobie forum dla zabawy ,do tworzenia go w wolnych chwilach.
MilosnikDF, Wysłany: Wczoraj 20:42
To po co zakładasz swoje forum? Miało być one ekstra wydarzeniem - a nie stać Cię na opisanie swojego systemu - jednym słowem ŻAL
wlasnie widze ze juz masz chyba znowu 0 uzytkownikow[/quote]
Twoje myślenie mnie powaliło.

Zablokowany