Opcja IGNORE

Forum, na którym można do woli dyskutować nie tylko na tematy związane z Forexem.
Awatar użytkownika
cugan
Maniak
Maniak

Re: Opcja IGNORE

Nieprzeczytany post autor: cugan »

daromanchester pisze:Testuje to od samego początku i wątek Kryzys w Europie zmalał mi bardzo
Możesz sobie testować do woli już tam nic i tak nie napiszę.Wolę już na innym forum.
Możesz sobie jeszcze uzupełnić listę wrogów .Zalecam mój profil.
Szkoda czasu się tu produkować .Uznałem to już od jakiegoś czasu więc posty znacznie ograniczam.
Forum to od dawana jest towarzystwem wzajemnej adoracji Modów (byłych i obecnych) .
Niech więc tak pozostanie ku ich chwale :!:
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.

Awatar użytkownika
reptile
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: reptile »

Tak sie zastanawiam,czy jak zaczniemy ignorowac userow to czy przypadkeim nie narazmy pozostalych nieswiadomych na ew. sieczke tresciową ale tez merytoryczna zezwalajc na pisanie bzdur.. albo prowokacji. Moze tak if user_have_ignore > 20 ban? :D

% postow z ocena to tez byłby jakis wskaznik

..tylko glosno i widocznie "mysle" :D
R.E.P.T.I.L.E. - Robotic Electronic Person Trained for Infiltration and Logical Exploration (off-line,only e-mail)

Awatar użytkownika
daromanchester
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: daromanchester »

Reptile co piszesz? Bo nie widzę.....coś mi urywa....a to ignore..... :D
A tak na poważnie to od tego są moderatorzy ...
Możesz spać spokojnie.
"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein

ODPOWIEDZ