Szkolenie-Abecadło skutecznego spekulanta-Warszawa 20 paź. !

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Re: Szkolenie-Abecadło skutecznego spekulanta-Warszawa 20 pa

Nieprzeczytany post autor: brother »

andy11 pisze:
brother pisze:
andy11 pisze:AbcRynku

nie odpowiedzial mi Pan na pytanie...
Andy teraz rozumiesz jak to u nas wygląda? on ci nigdy żadnych wyników z realnego konta nie pokarze, tak to działa.
u nas to znaczy gdzie...?

jesli nie pokaza wynikow z realnego konta to ja tego nie rozumiem...
U nas tzn. w Polsce wszyscy szkolący działają na takiej samej zasadzie(niech będzie 99,9% bo może kiedyś ktoś się pojawi)
Szkolący nie mają kont real na których można by zobaczyć, że rzeczywiście zarabiają. Dlatego nie rozumiałem, czemu ostatnio mnie z Inkiem zaatakowaliście w obronie tych pseudo szkoleń i miałem wam jakieś argumenty podawać, skoro wystarczy tylko jeden, albo ktoś ma co pokazać, albo gra na demo i nie ma wyników na koncie realnym, jak uczą teorii to niech się określą, a nie ściema goni ściemę.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Ja nie atakowałem tylko prowadziłem dyskusje :) przypadek szkoly forex jest troszkę inny, tam argumenty przeciwników nie za bardzo trzymały sie kupy, i były nastawione na " wyśmiewanie sie " w tym i twoje przyjacielu, natomiast tutaj ewidentnie widać brak doświadczenia i pewne naginanie faktów, wystarczy przeanalizować te ich EA

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Ink. pisze:Ja nie atakowałem tylko prowadziłem dyskusje :) przypadek szkoly forex jest troszkę inny, tam argumenty przeciwników nie za bardzo trzymały sie kupy, i były nastawione na " wyśmiewanie sie " w tym i twoje przyjacielu, natomiast tutaj ewidentnie widać brak doświadczenia i pewne naginanie faktów, wystarczy przeanalizować te ich EA
A to ciekawe, rozumiem, że widziałeś jego wyniki z gry na realnym koncie, bo z tego co ja wiem nigdy tego nie udowodnił. Także szanowny kolego Ink nie mylmy wyśmiewania się z pisaniem o braku kompetencji.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

dziwne to ,gra na kontach demo szkolenie za realna kase...

ciekawe ilu chetnych miesiecznie zglasza sie na takie szkolenia...?
moze ktos orientuje sie...?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

brother, pokazywanie dziwnych wyników a w ogole nie pokazywanie to dwie różne rzeczy :) skoro sebastian nigdy nie pokazał to za bardzo nie możemy nic powiedzieć o jego inwestowaniu, możemy jedynie polegać na naiwności lub zaufaniu wybierając sie na szkolenie tam, poniewaz teoria jaką przedstawil na ogólnodostępnych filmikach zgadza sie z przyjętymi standardami i zasadami, marketing taki sam jak reszta firm, nie bylem na szkoleniu więc nie mam podstaw aby miec wyrobioną opinię na temat tego co prezentuje, natomiast abcrynku ma na myfxbooku jakieś śmieszne EA, ktore w dziwny sposob zarabia więc mam prawo do wyrobienia sobie opinni i takową wyrobiłem :)

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

ciekawe ilu chetnych miesiecznie zglasza sie na takie szkolenia...?
Był ostatnio link o szkoleniach u jakiegoś azjaty w USA. I na sali sporo ludzi było i też były kłótnie, że on nie ma wyników, że grając jego systemem ludzie tracili. Ale na sali osób było sporo... ;)

ODPOWIEDZ