Szkolenie-Abecadło skutecznego spekulanta-Warszawa 20 paź. !

Reklamy oraz linki do ciekawych miejsc w sieci zajmujących się rynkiem Forex.
Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Re: Szkolenie-Abecadło skutecznego spekulanta-Warszawa 20 pa

Nieprzeczytany post autor: brother »

AbcRynku pisze:Owszem są to przykładowe konta demo dla demonstracji wyników systemów automatycznych, które min. na tych kontach też pracują.
Zadałem pytanie ponieważ szkolenie nie odbywa się za "wirtualną" walutę, chciałbym więc zobaczyć Realne wyniki z co najmniej rocznych kont REAL. W dodatku szkolenie nie dotyczy automatów tylko gry manualnej, czy jesteście w stanie przedstawić wyniki ze swoich kont real(wystarczy podpiąć mfxbook lub dać hasło do podglądu dla klienta do konta).

Wymagacie wpłaty zaliczki, a sami nie udostępniacie swoich wyników więc jest coś nie tak moim zdaniem.
Ostatnio zmieniony 03 paź 2012, 11:03 przez brother, łącznie zmieniany 1 raz.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

AbcRynku pisze:Owszem są to przykładowe konta demo dla demonstracji wyników systemów automatycznych, które min. na tych kontach też pracują.
hmm... skoro jesteście "miszczami" nie lepiej podpiąć przykładowe konto real z bagatelną kwotą 1000 zł? przecież wszyscy dobrze wiemy że o ile z gry manulanej na wysokich TF demo i jego realizacja w porównaniu do real nie są decydujące miedzy wygraną a przegraną o tyle w EA sprawa wygląda całkiem odmiennie

Skoro jesteście pewni swoich bocików prosze podpiąć konto realne, zyskacie nie tyle wiarygodność co dodatkowe %% :D

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: andy11 »

dlaczego pokazujecie tylko konto demo...?

dlaczego nie pokazujecie konta realnego...?

czego obawiacie sie...?

prosze mi wytlumaczyc bo nie rozumiem tu czegos...

chcecie szkolic na kontach demo...? przeciez to jakas paranoja...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...

AbcRynku
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: AbcRynku »

Demo to są automaty i ich wyniki. Nigdzie nie ma naszej gry na kontach demo. Jeśli chodzi o nasze zagrania to są opisywane we wpisach i niech tak zostanie. Jak któryś z Was zada sobie troszkę trudu by prześledzić stare wpisy to znajdzie odpowiedź na swoje pytania. Na tym możemy zakończyć tą dyskusję bo przecież jak patrzę na ilość Waszych postów to i tak szkolenie takie nie jest skierowane do Was bo jesteście na tyle doświadczeni, że nic nie potrzebujecie. Także życzymy Wam sukcesów w dalszym tradingu.

Awatar użytkownika
Ink.
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: Ink. »

Po analizie waszego myfxbooka, niestety nie przekonaliście mnie nawet aby wziąć wasze automaty za darmo, straszne spadki depozytu, 200% zrobione chyba szczęśliwym strzałem ( przez cały rok 11 pozycji )nie systematyczną grą EA, o golnie te wasze EA wyglada jak by grała na nim mało doświadczona osoba manualnie ;)

Rozumiem jak ktoś chce prowadzić szkolenia bo łyknął jakąś tam wiedzę teoretyczną, myśli ze pozjadał wszystkie rozumy, a wy przyjaciele bawicie sie w lekką scieme
uczycie gry manualnej, myfxbook tylko automatyczny
jakosć tych EA pozostawia wiele do życzenia ( już wiem dlaczego konto demo a nie real :) )

wiele jest do poprawy, proponuje nabrać doświadczenia i ze szkoleniami wystartować za rok :)

Awatar użytkownika
Cyb
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Cyb »

AbcRynku pisze:Demo to są automaty i ich wyniki. Nigdzie nie ma naszej gry na kontach demo. Jeśli chodzi o nasze zagrania to są opisywane we wpisach i niech tak zostanie. Jak któryś z Was zada sobie troszkę trudu by prześledzić stare wpisy to znajdzie odpowiedź na swoje pytania. Na tym możemy zakończyć tą dyskusję bo przecież jak patrzę na ilość Waszych postów to i tak szkolenie takie nie jest skierowane do Was bo jesteście na tyle doświadczeni, że nic nie potrzebujecie. Także życzymy Wam sukcesów w dalszym tradingu.
Ad1) Ilość postów nie świadczy o poziomie wiedzy. Być może ktoś by chciał podszkolić się z tej akurat dziedziny, ale skoro go skreślacie...
Ad2) Konto demo nie odwzorowuje konta real. Ale z waszym doświadczeniem nie potrzebujecie aby Wam o tym przypominać.

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Wymagacie wpłaty zaliczki, a sami nie udostępniacie swoich wyników więc jest coś nie tak moim zdaniem.
Gdyby za szkolenie można było zapłacić pieniędzmi z konta demo, to byłoby ok.
Jeśli chodzi o nasze zagrania to są opisywane we wpisach i niech tak zostanie.
Na tym forum, jest mnóstwo dzienników z samymi zyskami. Dziwne, że po pewnym czasie każdy z nich się kończy. Większość nawet bardzo szybko...

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

AbcRynku

nie odpowiedzial mi Pan na pytanie...

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

andy11 pisze:AbcRynku

Andy teraz rozumiesz jak to u nas wygląda? on ci nigdy żadnych wyników z realnego konta nie pokarze, tak to działa.
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
andy11
Maniak
Maniak

brother pisze:
andy11 pisze:AbcRynku

Andy teraz rozumiesz jak to u nas wygląda? on ci nigdy żadnych wyników z realnego konta nie pokarze, tak to działa.
u nas to znaczy gdzie...?

jesli nie pokaza wynikow z realnego konta to ja tego nie rozumiem...

ODPOWIEDZ