Nowy123 pisze:nam klin zwyżkujący na M15 rysuja na Edziu
Przyznaję, iż Twoja ewolucja tradera jest godna pochwały.
Tak trzymaj.
twoja nie lepsza milo byc tylko w gore a dolki nowe zrobili na 12800 klin zwyżkujący byl wybili ale flaszywe wybicie lecz 10 pipa zrobili z niego chyba ze to nie mialo byc nic uszczypliwego i zle to odebralem to sory
-- Dodano: wt 02-10-2012, 14:13 --
Szarpia sie z oporami ciezko im to idzie ale moze powoli do celu
@Nowy123
Nie, nic uszczypliwego. PEACE.
Ogólnie też to nie tyczyło się Twojej wypowiedzi ostatniej tylko już dużo wcześniej miałem to napisać tak ogólnie, bo ledwie nowy, a już byłeś rozgarnięty w temacie, a może już wcześniej zacząłeś i ten nick tylko na mnie tak podświadomie zadziałał, choć Twoje pierwsze posty wskazywały na "nowego"
Niefortunnie, przenosiłem czasem swoje emocje na forum, będę się pilnował...
Mam złą opinię, jakby to zmienić?
Ostatnio zmieniony 02 paź 2012, 14:52 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线
ForexTig3r pisze:@Nowy123
Nie, nic uszczypliwego. PEACE.
Ogólnie też to nie tyczyło się Twojej wypowiedzi ostatniej tylko już dużo wcześniej miałem to napisać tak ogólnie, bo ledwie nowy, a już byłeś rozgarnięty w temacie, a może już wcześniej zacząłeś i ten nick tylko na mnie tak podświadomie zadziałał, choć Twoje pierwsze posty wskazywały na "nowego"
To przepraszam zle to odebralem
nie tutaj sie dopiero zalogawalem pierwszy raz i pierwszy nick a tak to jedynie czytalem forum
-- Dodano: wt 02-10-2012, 14:39 --
US investment bank been the big buyer in Eurusd
The powerhouse has been the one soaking up all the offers in Eurusd.
Theres also talk of a large RHS fix eurgbp order.
We could see things turning around in the us session
To już ino w Poniedziałek na otwarciu było widać, że wszyscy tylko siedli i od razu kupowali wspólną walutę.
Ja kupiłem o 8:07 i trzymam.
Ostatnio zmieniony 02 paź 2012, 14:56 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor. subsilver2趋势线