BossaFX - III edycja konkursu
Re: BossaFX - III edycja konkursu
Ja określiłem ten konkurs jako zabawę bo przyświeca mu inny cel. Nie budujemy kapitału ale rywalizujemy z innymi uczestnikami dążąc do osiągnięcia jak najlepszego wyniku a także nagrody w czasie określonym przez konkurs. Niemniej narzędzia jakie wykorzystujemy mogą być identyczne jak te wykorzystywane w tradingu tym samym wynik może stanowić odzwierciedlenie naszych umiejętności. Konkurs powinien jednak trwać wówczas odpowiednio długo i raczej nie na demo. Niestety konkurs organizowany prze bossa jest stosunkowo krótki i nie pozwala rozwinąć skrzydeł wielu traderom. To jest największa wada a tak poza tym to ma wiele zalet i jest jednym z najlepszych konkursów. Ja liczę na wywiady ze zwycięzcami.
Nie rozumiem dlaczego szansa na wygraną ma być nikła. Każdy kto ma ograną strategię zna swoje możliwości i według tego ocenia swoje szanse i nie muszą być one małe. Wyniki zwycięzców są powszechnie znane mamy więc możliwość porównań.
Nie rozumiem dlaczego szansa na wygraną ma być nikła. Każdy kto ma ograną strategię zna swoje możliwości i według tego ocenia swoje szanse i nie muszą być one małe. Wyniki zwycięzców są powszechnie znane mamy więc możliwość porównań.
Witam,
Wiadomo już, z kim będzie można zmierzyć się w Rankingu VIP III edycji naszego konkursu. Są to: MSZ (zwycięzca ubiegłorocznej edycji), p. Filip (jeden z najskuteczniejszych dotąd klientów platformy BossaFX) oraz Zespół GG Parkiet (pod przywództwem Tomasza Hońdo). Dodam że ci uczestnicy nie grają o nagrody (i nie stanowią w związku z tym zagrożenia dla innych
ale grają na prawdziwym rynku - dokładnie jak wszyscy pozostali uczestnicy. BossaFX ufundowała im portfele po 10,000 PLN którymi będą obracać dla siebie.
W przypadku dwóch pierwszych Panów to dodatkowy bonus za pokazanie talentu i/lub umiejętności w realnym handlu na rynku.
Więcej o nich, jak również o różnorodnych statystykach, które przygotowaliśmy dla Państwa analizując grupę skutecznych traderów BossaFX na naszym kanale youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=iPUKLPnI ... plpp_video
Wiadomo już, z kim będzie można zmierzyć się w Rankingu VIP III edycji naszego konkursu. Są to: MSZ (zwycięzca ubiegłorocznej edycji), p. Filip (jeden z najskuteczniejszych dotąd klientów platformy BossaFX) oraz Zespół GG Parkiet (pod przywództwem Tomasza Hońdo). Dodam że ci uczestnicy nie grają o nagrody (i nie stanowią w związku z tym zagrożenia dla innych

W przypadku dwóch pierwszych Panów to dodatkowy bonus za pokazanie talentu i/lub umiejętności w realnym handlu na rynku.
Więcej o nich, jak również o różnorodnych statystykach, które przygotowaliśmy dla Państwa analizując grupę skutecznych traderów BossaFX na naszym kanale youtube:
http://www.youtube.com/watch?v=iPUKLPnI ... plpp_video
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
a czy na tych rach konkursowych takie same jaja bedzie odwalac jak na zwyklych rach...? (przetrzymywanie zlecen, zamykanie powyzej S/L , etc...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Z zasady i zgodnie z obowiązującymi przepisami nie będę komentował rzeczywistych transakcji naszych Klienów - nawet gdybym wiedział o co chodzi, bo ogólniki w tym momencie pomijam.. Jeśli miał Pan wystarczające powody do zgłoszenia reklamacji to zakładam że tak się stało i odpowiedź była. Podkreślam to za każdym razem, gdy pojawia się pytanie o "moją transakcję rzeczywistą" - przykłady w głównym wątku BossaFX.
A reklamacji cały czas ilości wręcz śladowe, biorąc pod uwagę skalę działania.
A reklamacji cały czas ilości wręcz śladowe, biorąc pod uwagę skalę działania.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
ladnie Pan pisze lecz strasznie dookola....
czy nie potrafi Pan odpowiedziec na proste pytanie...
czy nie potrafi Pan odpowiedziec na proste pytanie...
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
-
- Gaduła
andy11, a czy przestałeś już molestować dzieci ? Odpowiedź wprost na to pytanie, tak lub nie. Na pewne pytania nie ma sensu odpowiadać...
Witam,
Bardziej w temacie ... Mam jedno pytanie a nie umieniem na nie znaleźć odpowiedzi na stronach. Kiedy zostanie dostarczona książka uczestnikom konkursu ? Przed/po/czy w trakcie ?
Bardziej w temacie ... Mam jedno pytanie a nie umieniem na nie znaleźć odpowiedzi na stronach. Kiedy zostanie dostarczona książka uczestnikom konkursu ? Przed/po/czy w trakcie ?
- daromanchester
- Przyjaciel Forum
@David_Plavko dobre 
Chyba w 07 zgłoś się było podobne.
Czy przestał pan bić żonę? (lub podobne)
@andy11: gdyby umiał odpisywać wprost i jednoznacznie to by tam nie pracował.
Właśnie dzięki temu że potrafi tak odpowiadać ma tą pracę.

Chyba w 07 zgłoś się było podobne.
Czy przestał pan bić żonę? (lub podobne)
@andy11: gdyby umiał odpisywać wprost i jednoznacznie to by tam nie pracował.

"Ekspert to taki człowiek, który popełnił wszystkie możliwe błędy w bardzo wąskiej dziedzinie" - Niels Bohr
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
"Każdy głupi może wiedzieć. Sedno to zrozumieć" - Albert Einstein
Książka obecnie znajduje się w drukarni i będziecie Państwo w konkursie pierwszymi, którzy otrzymają polskie wydanie. Zobowiązaliśmy się dostarczyć ją każdemu uczestnikowi najpóźniej do dnia zakończenia konkursu, choć przypuszczam że proces zakończy się wcześniej. Poinformuję tu na forum gdy wysyłki się rozpoczną i zakończą, tak aby każdy wiedział kiedy warto reagować i kontaktować się z nami w związku z niedostarczeniem książki.Grabix pisze:Bardziej w temacie ... Mam jedno pytanie a nie umieniem na nie znaleźć odpowiedzi na stronach. Kiedy zostanie dostarczona książka uczestnikom konkursu ? Przed/po/czy w trakcie ?
Panie Darku, z całym szacunkiem dla Pana wiedzy, ale nie przypuszczam aby znał Pan przesłanki moich szefów, dla których cały czas trzymają mnie w firmie:) Podobnie wykluczam, aby znał Pan moje osobiste motywacje do pracy w DM BOŚ (pomijając sprawy oczywiste, tj. wynagrodzenie). Proponuję bardziej o sprawach, mniej o osobach. A do tamtej sprawy trudno było się odnieść inaczej niż to zrobiłem. Nie widzę szczerze mówiąc w mojej odpowiedzi żadnego specjalnego kunsztu czy wyrafinowania, a już na pewno takiego, które uzasadniałyby moje zatrudnienie w Bossa.daromanchester pisze:gdyby umiał odpisywać wprost i jednoznacznie to by tam nie pracował.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Czy jak ktoś brał udział w poprzednim konkursie ma tez u was konto w BM to muszę podpisywać jakieś umowy czy wystarczy ze wpłacę kasę i elektronicznie zgłoszę chęć udziału poprzez ta zakładkę co można dodać konto konkursowe ?