DayTrading 28-30.09.2012
- ForexTig3r
- Maniak
Re: DayTrading 28-30.09.2012
Co mam Ci pokazywać, widzisz na swoim wykresie H1, iż był najpierw test 2834, potem 2828 i teraz kolejne 2/3 próby masz już na poziomie 2840.
To jest chyba dość czytelne, a pewności to Ty chłopie nigdy miał nie będziesz.
To jest chyba dość czytelne, a pewności to Ty chłopie nigdy miał nie będziesz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
Wieści raczej pozytywne:
Wyniki audytu z zadowoleniem przyjęła także szefowa Międzynarodowego Funduszu Walutowego Christine Lagarde, która oświadczyła, że "przyczyni się to do budowy bardziej solidnego systemu bankowego", co będzie miało pozytywny wpływ na wzrost gospodarczy i wzrost zatrudnienia.
Więcej...
http://wyborcza.pl/1,91446,12575349,His ... _59_3.html
Wyniki audytu z zadowoleniem przyjęła także szefowa Międzynarodowego Funduszu Walutowego Christine Lagarde, która oświadczyła, że "przyczyni się to do budowy bardziej solidnego systemu bankowego", co będzie miało pozytywny wpływ na wzrost gospodarczy i wzrost zatrudnienia.
Więcej...
http://wyborcza.pl/1,91446,12575349,His ... _59_3.html

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Speculators Aggressively Dumped USD; A Turn Into Net EUR Long In Sight
28 Sep 2012 18:21 EDT
By eFXnews.com
Share on print Print Share on email Email
Speculative traders on the Chicago Mercantile Exchange continued their aggressive anti-USD march on the back of the Federal Reserve's launch of its latest round of quantitative easing "QE3", data from the Commodity Futures Trading Commission showed on Friday.
Traders increased their open short USD position by 72% from a week earlier to reach a net of $19.6 billion as of Tuesday.
"Judging from past USD reactions to Fed QE the impact on the USD is ultimately a negative one, with the USD index actually falling during the full periods of both QE1 and QE2 (-4.6% and -2.9%, respectively)," says Mitul Kotecha, the head of global FX strategy at Credit Agricole in Hong Kong.
In parallel with this USD hit, traders also cut their short EUR position by 32% from a week earlier to reach a net of $8 billion as of Tuesday. We wrote last week that the EUR short bets were close to be in an equilibrium condition with the USD short bets. Thus, with this week positioning, the volume of the USD short bets already topped the EUR short bets and if the pace of the move continues, investors could possibly turn into net EUR long position over the next few weeks.
CFTC's data also showed that traders increased their open long AUD position by 29% from a week earlier to reach a net of $9.3 billion. They also increased their open long JPY position by 38% to reach a net of $3.4 billion, the data showed.
28 Sep 2012 18:21 EDT
By eFXnews.com
Share on print Print Share on email Email
Speculative traders on the Chicago Mercantile Exchange continued their aggressive anti-USD march on the back of the Federal Reserve's launch of its latest round of quantitative easing "QE3", data from the Commodity Futures Trading Commission showed on Friday.
Traders increased their open short USD position by 72% from a week earlier to reach a net of $19.6 billion as of Tuesday.
"Judging from past USD reactions to Fed QE the impact on the USD is ultimately a negative one, with the USD index actually falling during the full periods of both QE1 and QE2 (-4.6% and -2.9%, respectively)," says Mitul Kotecha, the head of global FX strategy at Credit Agricole in Hong Kong.
In parallel with this USD hit, traders also cut their short EUR position by 32% from a week earlier to reach a net of $8 billion as of Tuesday. We wrote last week that the EUR short bets were close to be in an equilibrium condition with the USD short bets. Thus, with this week positioning, the volume of the USD short bets already topped the EUR short bets and if the pace of the move continues, investors could possibly turn into net EUR long position over the next few weeks.
CFTC's data also showed that traders increased their open long AUD position by 29% from a week earlier to reach a net of $9.3 billion. They also increased their open long JPY position by 38% to reach a net of $3.4 billion, the data showed.
wydarzyło się coś przez week?
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
- ziom_szybkiego_lopeza
- Gaduła
http://wiadomosci.onet.pl/swiat/japonia ... omosc.htmlBOCZEK pisze:wydarzyło się coś przez week?
ja mam 2842, sobie odpuszę jakieś wróżenie, zobaczymy co ten tydzień przyniesie, obecni bujamy się w dość mocnym ograniczeniu, pomiędzy 1,3 widać ze tam byli sprzedający, teraz jednak w przewadze są ci którzy uznają ze jest tanio i kupują, ciekawe co będą robili przy 1,275 lub 1,305
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Boczek ja znalazłem coś takiego http://wiadomosci.onet.pl/swiat/wieloty ... omosc.htmlBOCZEK pisze:wydarzyło się coś przez week?
znam ciekawsze informacje,
http://www.sport.pl/F1/1,96398,12582935 ... rzede.html
szkoda ze ferrari nie jest notowane
a i jutro dziadek gada ....
http://www.sport.pl/F1/1,96398,12582935 ... rzede.html
szkoda ze ferrari nie jest notowane
a i jutro dziadek gada ....
Tak myślę!
Tak myślę!